Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a murit în apele unui râu, în Italia, în timp ce încerca să fugă de poliție
WhatsApp
Un român și-a pierdut viața, după ce a încercat să scape de forțele de ordine și a căzut în apele reci ale râului Brenta din Italia. 
(Sursa: ilgazzettino.it)

Un român în vârstă de 36 de ani a murit înecat în râul Brenta din Italia, în timp ce încerca să fugă de poliție după o tentativă de furt de combustibil.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 20 februarie 2024, în localitatea Vigonza (provincia Padova), lângă autostrada A4. Cei doi hoți au încercat să fure combustibil din rezervorul unui camion parcat, dar au fost surprinși de o patrulă a forțelor de ordine care efectua controale de rutină în zonă.

Unul dintre hoți a reușit să scape, dar celălalt a sărit peste parapetul unui pod, fără să realizeze pericolul, și a căzut pe un teren abrupt, ajungând în cele din urmă în râul Brenta.

Eforturile de căutare, la care au participat pompierii și un elicopter, au dus la găsirea corpului neînsuflețit al românului în cursul zilei de 22 februarie.

Procurorul Claudia Brunino a dispus efectuarea unei autopsii, deși examinarea preliminară a cadavrului nu a relevat semne de violență, confirmând că bărbatul a murit prin înec.

La locul tentativei de furt, autoritățile au găsit un scuter și un rucsac cu unelte pentru spargere, ambele fiind confiscate pentru cercetări și identificarea complicele fugar. 

Investigațiile sugerează că cei doi aveau în plan să comită mai multe furturi de combustibil.

Polițistii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a-l identifica pe al doilea individ, despre care se presupune că ar fi și el cetățean român, scrie publicația Il Gazzettino.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel