Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a încercat să fraudeze examenul pentru permisul de conducere. Polițiștii, șocați de ce ascundea tânărul sub haină
WhatsApp
Un tânăr din județul Giurgiu a venit la examenul pentru obținerea permisului auto decis să-l fraudeze. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, chiar în timpul examenului.

Era a patra oară când tânărul s-a prezentat să susțină proba teoretică la examenul auto. Disperat că obținuse “0” puncte a treia oară, el s-a gândit  că n-ar fi rău să testeze vigilența oamenilor legii, s-a prezentat  la examen și nu a durat mult până să fie prins de lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Giurgiu, transmite informatiadegiurgiu.ro 

Polițiștii au găsit asupra tânărului mai multe fire lipite pe corp  și alte echipamente cu un telefon mobil. Cazul a fost transmis  structurii judiciare din cadrul Poliției municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări.

Este prima încercare de fraudare a examenului auto, în anul 2021, la Giurgiu, însă la nivel național au mai existat situații de genul celor expuse mai sus. Ultimul caz identificat la Giurgiu a fost în anul 2018.

 

Un alt tânăr român a mers să susțină examenul auto, după ce a consumat trei tipuri de substanțe interzise

 

Un tânăr de 24 de ani din Zalău, care a mers, în luna noiembrie, să susțină examenul de conducere, în loc de permis s-a ales cu dosar penal. Candidatul s-a urcat la volan, chiar lângă polițist, după ce a consumat substanțe interzise.

După ce a început traseul prin oraș, cel care aspira la permisul de conducere a fost oprit în trafic de un echipaj pentru un control de rutină. Agenții au precizat că l-au oprit doar în scop demonstrativ pentru a-i arăta viitorului șofer cum trebuie să procedeze în altfel de cazuri.

Astfel, pe lângă întrebările standard tânărul a fost testat și pentru droguri. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut rezultatele - aparatul a arătat că acesta consumase trei tipuri diferite de substanțe interzise.

În acel moment s-a încheiat și examenul de conducere, iar candidatul fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice. În acest caz tânărul s-a ales cu dosar penal și - în mod evident - nu a obținut permisul de conducere, relatează StirilePRO tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel