Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a incendiat fără motiv 33 de mașini și motociclete la Milano. Le-a spus polițiștilor că a ieșit la o țigară
WhatsApp
Autoritățile din Italia au arestat un piroman român. Tânărul a incendiat 33 de mașini și motociclete la Milano.

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost reținut de carabinieri în Milano, fiind acuzat că a provocat cel puțin trei incendii între iulie 2023 și martie 2024, care au distrus 33 de vehicule, inclusiv mașini și motociclete. Tânărul, care se deplasa pe o trotinetă electrica, a fost identificat și reținut în urma unei anchete amănunțite.

Investigațiile au început în noaptea de 8 martie, când 15 vehicule au fost incendiate între localitățile San Giuliano și San Donato Milanese. Ancheta a confirmat rapid că incendiile au fost provocate intenționat, deși vehiculele erau parcate la distanțe semnificative unele de altele.

În acea noapte, în timpul unei patrule de rutină, carabinierii l-au oprit pe tânăr în timp ce se deplasa cu trotineta. El le-a spus că ieșise doar să fumeze o țigară.

roman-incendiat-33-masini

În urma cercetărilor, autoritățile au reușit să-l lege pe suspect de incendierea din 8 martie, dar și de alte două incidente: unul din 7 iulie 2023 și altul de la sfârșitul aceleiași luni, când au fost incendiate cinci mașini și 13 motociclete.

Tânărul a fost pus sub supraveghere, iar autoritățile au dispus măsura preventivă a obligării de a se prezenta în mod regulat la poliția judiciară. Potrivit publicației Milano Today, ancheta continuă pentru a stabili dacă acesta este implicat și în alte incidente similare.

Vezi imaginile cu românul aici.

--------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe

 

Tragedie într-o familie de români din Italia: copil de 7 ani, accidentat mortal de propriul tată

 

Un incident tragic a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 17:30, pe via delle Fratte, în zona industrială Sant’Andrea delle Fratte, la periferia orașului Perugia. Un băiețel în vârstă de aproape 7 ani, Matei Eduardo Achitei, rezident în Magione alături de familia sa, și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de o dubă Mercedes condusă chiar de tatăl său, un bărbat de 34 de ani.

Conform primelor investigații, copilul ar fi coborât din vehiculul care era pe punctul de a pleca, după ce tatăl său își încheiase tura de lucru la Ciep, o firmă din zonă.

În momentul tragediei, în mașină se aflau și soția bărbatului, în vârstă de 32 de ani, precum și cei cinci frați ai băiețelului, care au fost martori ai scenei devastatoare.

Se pare că micuțul a deschis brusc portiera și, pierzându-și echilibrul, a căzut sub roțile vehiculului aflat în mișcare.

 

Echipele medicale de urgență au intervenit rapid, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva copilul, care a decedat pe loc.

Vezi continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel