Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a fost înjunghiat de prietenul său, după ce s-au certat din cauza unei datorii de 60 de lei
WhatsApp
Un bărbat și-a înjunghiat mortal prietenul, în Bihor, după ce s-au certat din cauza unei datorii de 60 de lei. Criminalul a sunat apoi la Poliție.
Un român a fost înjunghiat de prietenul său, după ce s-au certat din cauza unei datorii de 60 de lei

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, o crimă s-a produs în noaptea de marți spre miercuri.

C.P.B. era agresat verbal de un alt bărbat, din cauza unei datorii de 60 de lei pe care o avea față de acesta. Enervat, a luat un cuțit și a înjunghiat victima de 3 ori, provocându-i hemoragii interne și apoi decesul.

După crimă, autorul a anunţat poliţia. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor l-a reținut pe bărbat, iar joi este prezentat instanței.

Potrivit  Bihoreanul, crima s-a produs în Sânmartin, între doi colegi de muncă. Presupusul criminal ar avea 27 ani și este muncitor la o firmă de construcţii, iar victima avea 52 de ani.

Un caz asemănător a avut loc în această dimineață în București, unde o femeie, de 71 de ani, a fost agresată de către soțul ei, tot de 71 de ani.

 

Româncă, de 71 de ani, înjunghiată în gât de propriul soț. Victima a fost dusă urgent la spital

 

Joi, dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 71 de ani a fost agresată de către soțul ei, tot de 71 de ani.

Agenții Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București și un echipaj de prim ajutor au răspuns, joi, dimineață, la un apel din sectorul 5 al Capitalei.

Polițiști, dar și echipaj de prim ajutor s-au deplasat de urgență la fața locului, la locuința din sectorul 5, unde au găsit-o pe femeie rănită.

Victima, ce prezenta o plagă tăiată la gât, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, a transmis Poliția Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel