Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un proiect veterinar UNICAT lângă București. Tratament GRATUIT pentru câinii și pisicile fără stâpâni sau cei cu familii nevoiașe
WhatsApp

O asociație de veterinari dezvoltă primul proiect social dedicat  anumăluțelor fără stăpân sau care provin din familii cu venituri reduse. Proiectul este denumit generic Homeless-animal- hospital. Proiectul găzduiește un Centru ABC Animal Birth Control care oferă sterilizare gratuită cățeilor și picisilor în pericol de a se înmulți necontrolat.

ONG-ul se numește World Animal Veterinary Emissaries și este de fapt o echipă de medici veterinary, toți dedicați trup și suflet cauzei animalelor fără stăpân.

În cadrul proiectului sunt tratate cazuri grave de căței și pisici accidentați pentru care nu există nimeni care să poată achita costurile tratamentului. În cazuri de traumatisme, tratamentul se poate ridica la câteva mii de lei. Pacienții tratați aici beneficiază de condiții moderne de spitalizare și tratament care pot să concureze cu spitale de renume din Europa.

Scopul principal este dezvoltarea proiectului și în țară, acolo unde nevoile sunt enorme. Mai exact, asociația plănuiește construcția a încă șase spitale la Cluj, Timișoara, Iași ,Craiova, Constanța și Sibiu.

Asociația anunță că se pot face donații cu cardul zero comision – aici

Sau

 World Animal Veterinary Emissaries RO22BRDE441SV9678414410,  RO31INGB0000999907804100

World Animal Veterinary Emissaries a sterilizat până acum 65000 câini și pisici , a printat și distribuit 17000 broșuri educaționale, și a creat primul proiect de ajutorare a animalelor fără stăpân care au nevoie de îngrijire medicală.


 


 


 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel