Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un polițist olandez dezvăluie câți bani fac cerșetorii români. ”Veniturile lor ajung la o mie de euro pe săptămână”
WhatsApp
Un polițist din Olanda a dezvăluit suma uriașă pe care o câștigă cerșetorii români.
Foto: Pancartele cerșetorilor români / Sursa: IG @wijkagent_haarlem_centrum

Un polițist olandez a scris a făcut o postare pe Instagram prin care îi avertizează pe locuitorii din Haarlem cu privire la românii cerșetori din centrul orașului. 

La începutul acestei luni, același polițist a făcut o postare legată de acest subiect, însă de data asta omul legii a dezvăluit și câți bani câștigă așa-ziși ”nevoiași” români.  

Citește aici: Postarea unui polițist olandez cu privire la cerșetorii români din Haarlem: „Nu sunt nevoiași. Fac bani de buzunar”

În prima postare de luna aceasta, omul legii informa locuitorii că cerșetorii români nu sunt atât de ”amărâți” precum par, ba dimpotrivă, prin cerșetorie generează doar un venit suplimentar, adică bani de buzunar. 

Postarea polițistului. ”Nu le oferiți nimic!” 

 

Întrucât situația nu s-a schimbat în decursul acestei luni, polițistul a insistat asupra subiectului și a venit cu informații suplimentare. Omul legii a povestit că nu poate vorbi foarte mult despre problema cerșetorilor români, din motive de confidențialitate, însă, sumele pe care le câștigă săptămânal sunt colosale. 

„Oameni buni, vreau să atrag încă o dată atenția asupra acestui aspect. În continuare, întâlnim zilnic cerșetori români în centrul orașului. Acum sunt din nou doi. Ei lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați. Nu le oferiți nimic! În afara faptului că este ilegal, ei cauzează și neplăceri considerabile. Din motive de confidențialitate, nu pot spune prea multe, dar majoritatea dintre ei sunt cunoscuți de poliție. Veniturile lor uneori ajung de la câteva sute la chiar o mie de euro pe săptămână. Sunteți avertizați constant de poliție.”, se arată în postarea polițistului olandez, însoțită de două poze cu pancartele cerșetorilor. 

 

2. -imagine fara descriere- (postarea-politistului_77052200.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel