Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pilot în prag de pensionare a făcut o cascadorie rară cu pasagerii la bord. VIDEO
WhatsApp
Într-un moment spectaculos, un pilot și-a luat rămas bun de la cariera sa de 33 de ani cu o cascadorie rară, efectuată la bordul unui Airbus A380, cu pasagerii săi care au avut privilegiul de a fi martorii acestui eveniment unic.
Pasagerii avionului Alaska Airlines cer despăgubiri de 2.243.657.220 de euro / Sursa foto -pexeles.com

Aflat în ultima zi lui ca pilot, Christian Pokorski, a făcut o manevră de înaltă calificare la scurt timp după decolare, înainte de pensionare. Acest moment extraordinar a avut loc pe aeroportul internațional Los Angeles (LAX), unde avionul a primit un salut cu tunuri de apă în timp ce se îndepărta de poartă și rula spre pistă.

Cu pasagerii la bord și în drum spre Munchen, Germania, aceștia au fost martorii unei manevre impresionante, când avionul s-a balansat ușor într-o parte și apoi în cealaltă înainte de a se stabiliza și de a continua zborul. Majortatea pasagerilor au fost surprinși de această cascadorie, spunând că nu au știut că este ultimul zbor al pilotului. La finalul călătoriei s-au declarat uimiți și încântați de experiență.

 

„Un astfel de moment este rar întâlnit"

 

Tradiția salutului aripilor provine din ritualuri militare vechi și este adesea asociată cu finalul unei cariere sau a unei misiuni de succes. În cazul pilotului Christian Pokorski, acest gest simbolic a reprezentat sfârșitul unei cariere distinse și dedicarea sa în domeniul aviatic timp de mai multe decenii.

„Un astfel de moment este rar întâlnit", a spus cineva.

Cu toate că aceste momente sunt rare și nu sunt întotdeauna permise de companiile aeriene, ele rămân o amintire de neuitat pentru cei care au avut privilegiul de a le trăi. Pentru căpitanul Pokorski, această cascadorie spectaculoasă a fost o modalitate potrivită de a-și încheia cariera în ceruri și de a oferi pasagerilor o experiență pe care nu o vor uita niciodată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel