Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pasager grăbit a deschis ușa de urgență a avionului și a ieșit pe aripă - VIDEO
WhatsApp
Un pasager agitat a deschis ușa de urgență a avionului și a ieșit pe aripă.
Foto: fanpage.it

Un zbor Jetstar JQ507, care tocmai aterizase pe aeroportul din Melbourne, Australia, a fost marcat de un incident neobișnuit. După aterizare, un pasager a deschis ușa de urgență a aeronavei, a activat toboganul de evacuare și a ieșit pe aripa avionului, înainte de a sări la sol.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de joi, 22 august, când aeronava Airbus A320 a sosit din Sydney. Potrivit martorilor, bărbatul a început să devină foarte agitat imediat după aterizare. În timp ce avionul era staționat și aștepta apropieri scărilor pentru debarcare, pasagerul a deschis ușa de urgență și a început să meargă pe aripa avionului.

„A fost o nebunie,” a declarat un alt pasager, menționând că bărbatul s-a ridicat și s-a îndreptat spre ieșirea de urgență imediat ce avionul a început să se oprească. Însoțitorii de bord și alți pasageri au încercat să-l oprească, dar bărbatul a reușit să iasă și să coboare de pe aripă, unde a fost în cele din urmă blocat de personalul de securitate.

Citește și: Teroare la bordul unui zbor în Corfu: Avionul a căzut 200 m în gol în timpul turbulențelor

„Bărbatul se comporta destul de ciudat, de îndată ce avionul a început să se oprească, s-a ridicat imediat și s-a îndreptat către rândul ieșirii de urgență”, a dezvăluit un pasager la Melbourne Radio 3.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii de poliție federală australiană pentru comportament agresiv și încălcarea protocoalelor de siguranță. El a fost examinat de paramedici și transportat la spital pentru investigații suplimentare. Poliția a declarat că se continuă investigarea incidentului și că este posibil să fie formulate acuzații în viitor.

„Pasagerul a ieșit prin ieșirea de urgență și a mers de-a lungul aripii. Continuăm să investigăm incidentul și este posibil să fie formulate acuzații specifice în viitor”, a spus poliția.

 

Un incident asemănător a avut loc pe un zbor intern din China, când o femeie a fost escortată afară din avion după ce a refuzat să-și depoziteze geanta de designer sub scaunul din fața ei, conform cerințelor de siguranță ale companiei aeriene. Totul s-a petrecut pe un zbor din municipalitatea Chongqing, situată în sud-vestul Chinei, iar incidentul a provocat o întârziere semnificativă. 

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a insistat să păstreze geanta Louis Vuitton lângă ea, pe scaun, în timpul decolării. Aceasta a refuzat categoric să o depoziteze sub scaunul din față sau în compartimentul de deasupra, conform regulilor impuse de compania aeriană pentru siguranța pasagerilor. Citește în continuare aici

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel