Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pacient a căzut de la etajul unui spital din Timișoara. Bărbatul și-a rupt picioarele și s-a lovit la cap
WhatsApp
Incident grav, noaptea trecută, la Timișoara. Un pacient cu probleme psihice a căzut de la etajul 1 al Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a spitalului municipal. În urma căzăturii, bărbatul și-a rupt picioarele și s-a lovit la cap.
Un pacient a căzut de la etajul unui spital din Timișoara. Bărbatul și-a rupt picioarele și s-a lovit la cap

Din primele informații, este vorba de un bărbat de 44 de ani, din județul Caraș-Severin, care a fost internat în cadrul Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a Spitalului Municipal Timișoara, în cursul zilei de joi. Acesta are probleme psihice, motiv pentru care și mama sa a fost internată, pentru a-l supraveghea, scrie expressdebanat.ro 

Doar că noaptea trecută, bărbatul s-a întins prea mult pentru a se uita pe geam, astfel că a căzut de la etajul 1. În urma impactului cu solul, acesta s-a ales cu picioarele rupte și s-a lovit la cap.

Bărbatul a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Timișoara. În acest caz, polițiștii din județul Timiș au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care fac cercetări.

Un alt pacient a luat foc în timpul unei intervenții chirurgicale făcute la Spitalul Județean din Timișoara, la începutul lunii aprilie.

 

Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean Timișoara 

 

Potrivit primelor informații, un pacient de 84 de ani a luat foc în timpul unei intervenții care viza extirparea unei timori. Incidentul a avut loc vineri într-o secție a Spitalului Județean din Timișoara.

Se pare că flăcările au apărut în urma unei reacții chimice între substanțele folosite de medici și oxigen.

Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 5% din suprafața corporală, inclusiv pe față. Totuși, se pare că este în afara oricărui pericol. În acest moment, bărbatul este intubat.

Medicul care făcea intervenția chirurgicală a reușit să stingă flăcările. El are arsuri la mână. Conform procedurii, incidentul va fi anchetat de conducerea unității medicale, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel