Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer român a creat HAOS pe o autostradă în GERMANIA. Fără permis, conducea o „BOMBĂ cu ceas“ spre Munchen
WhatsApp
Un român care nu deținea permis de conducere pentru a putea conduce un camion, a fost prins de polițiști pe o autostradă din Munchen. El a fost oprit pentru că merge foarte încet, însă când s-au apropiat de vehicul, polițiștii și-au pus mâinile în cap văzând starea în care se găsește acesta.

Luni dimineață, pe o autostradă din Germania, pe direcția spre Munchen, polițiștii rutieri au organizat un flitru, după ce au fost avertizați că în trafic este un camionagiu care merge foarte încet, iar mașina pare a prezenta unele defecțiuni, întrucât farurile din spate nu funcționau. Asta din spusele celorlalți șoferi care au anunțat autoritățile.

La ora 6.30, polițiștii îl trag pe dreapta pe șofer și nu mică le-a fost mirarea când au văzut că acesta nu deținea permis de conducere de profesionist, care să îi permită manevrarea unui camion. Însă după o examinare mai amănunțită a vechiculului, autoritățile au constatat că acestea ar fi fost cele mai mici probleme ale conducătorului și ale mașinii, TIR-ul prezentând defecțiuni mult mai mari, care puneau în pericol siguranța traficului, potrivit portalului NTZ.de

Printre altele, discurile de frână din față erau efectiv sfâșiate, astfel încât nici măcar un șofer cu multă experiență nu ar fi reușit să conducă în siguranță mașina.  Totodată, frâna din spate și frâna de mână erau nefuncționale, bara era   îndoită, conexiunile furtunului au fost schimbate și rezervorul de aer comprimat era puternic ruginit.

Concluzia polițiștilor a fost că vehiculul nu mai poate fi reparat și nu mai poate fi pus în funcțiune, fiind o adevărată bombă cu ceas pentru trafic.  Așadar, polițiștii au solicitat o platfomră de remorcare, pentru care șoferul român a fost nevoit să scoată din buzunar 400 de euro doar drept garanția, bani la care se vor adăuga și costurile pentru evaluare și remorcare. 

Asta ca să nu mai vorbim de amenda usturătoare pe care o va primi atât pentru conducere fără permis de profesionist, cât și pentru faptul că a rulat pe drumurile publice un vehicul care putea oricând să atenteze la siguranța traficului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel