Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un minor român şi-a salvat mama, în timp ce era agresată de concubin. Bărbatul o lovea violent cu pumnii
WhatsApp
Un copil de 7 ani a reuşit să alerteze autorităţile chiar în timp ce mama lui era agresată. Pe numele bărbatului erau emise două ordine de protecţie provizorie.

Un copil de 7 ani a sunat la 112 în timp ce un bărbat o agresa pe mama sa. În scurt timp, jandarmii tulceni au ajuns acolo. „O femeie, în vârstă de 30 de ani, a declarat faptul că, concubinul acesteia, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, a început să-i adreseze injurii, ameninţând-o cu acte de violenţă în situaţia în care aceasta va intenţiona să părăsească oraşul”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Tulcea.

Femeia a relatat jandarmilor sosiţi la faţa locului faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor. Din verificările efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe numele bărbatului au mai fost emise două ordine de protecţie provizorie, dar femeia a refuzat prelungirea acestora în instanţă”, spun oamenii legii. Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel