Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un minor a dispărut în Italia de cinci zile. Mama sa este distrusă: „Dacă voia să se întoarcă în România?”
WhatsApp
O mamă româncă stabilită în Volterra, provincia italiană Pisa, face un apel disperat pentru a-și regăsi fiul de 14 ani, Riccardo, dispărut de vineri, 5 iulie.
Un minor a dispărut în Italia de cinci zile. Mama sa este distrusă: „Dacă voia să se întoarcă în România?” / Foto: Captură „Chi l’ha visto?”

Cu inima frântă și speranța că își va regăsi fiul, Victoria Maria Hasna a apelat și la emisiunea de televiziune „Chi l’ha visto?”.

„Fac un apel, sper că îl va citi sau cineva îi va transmite. Riccardo, te rog întoarce-te, suntem foarte îngrijorați. Te așteptăm cu brațele deschise”, a spus Victoria cu vocea tremurândă de emoție.

Riccardo a fost văzut ultima oară în Sinalunga, unde ar fi trebuit să meargă la piscină cu prietenii. Din păcate, el nu a mai ajuns acolo, iar de atunci nu s-a mai știut nimic despre el.

„A dispărut fără urmă, nicio semnalare, niciun element. Probabil că și-a scos cartela SIM din telefon, fiind imposibil să-l localizăm”, a explicat mama, subliniind că Riccardo este un băiat inteligent, dar neliniștit și mai matur decât vârsta sa.

 

Oricine a văzut băiatul este rugat să sune la 112

 

Băaitul împreună cu familia sa era mutat la Volterra de aproximativ 5 ani, fiind veniți aici pentru o viață mai bună. În ziua dispariției, băiatul purta un tricou și pantaloni scurți gri, șosete albe și adidași de aceeași culoare. Are aproximativ 1,70 m înălțime, cu ochi și păr căprui. 

Victoria a oferit detalii cruciale: „Singurul lucru sigur este că vineri a coborât în stație. Camerele de supraveghere l-au surprins, dar nu se îndrepta spre peroane, ci mai degrabă spre supermarket. Avea doar cinci euro în buzunar și niciun document”, a explicat mama.

Familia a raportat dispariția lui Riccardo imediat la carabinieri, deoarece băaitul obișnuia să fie foarte punctual. 

„Sâmbătă am fost personal la Sinalunga, eram disperată. Am rămas până la 4 dimineața, întrebând oamenii pe care i-am întâlnit, la restaurante, la magazine publice. Am fost și la outlet. Inițial am crezut că poate va reapărea după câteva ore, că era doar o îndepărtare temporară. Dar acum sunt foarte îngrijorată. Dacă voia să se întoarcă în România? Chiar și așa, cum ar fi făcut asta fără documente? Cine ar ajuta un minor să părăsească Italia?”, a mărturisit Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel