Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un microbuz plin cu români, accident cu două TIR-uri
WhatsApp
Un microbuz în care se aflau 14 români a fost implicat miercuri într-un accident. Acesta a fost acroșat după ce două camioane s-au ciocnit în localitatea Lețcani.
Un microbuz plin cu români, accident cu două TIR-uri

Potrivit IPJ Iași, accidentul în care au fost implicate un TIR, un camion și un microbuz a avut loc pe DN 28, pe raza localității Lețcani.

ISU Iași a anunțat că inițial au fost implicate în accident două camioane, în urma căruia a fost acroșat un microbuz, în care se aflau 14 persoane. Acestea s-au evacuat. La fața locului intervin mai multe echipaje de la ISU Iași și SAJ Iași.

Polițiștii spun că șoferul TIR-ului și un pasager din microbuz au fost răniți.

Cei trei șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Momentul în care camioanele se ciocnesc brutal şi ies în afara carosabilului

 

Din imaginile filmate de camerele de supraveghere, puse la dispoziţie de BZI, se poate vedea cum cele două TIR-uri se izbesc violent, iar mai apoi ies în afara şoselei. Microbuzul a trecut la mustaţă pe lângă o tragedie de proporţii.

O minune a făcut ca să nu vorbim acum despre niciun deces. Au ajuns la spital două persoane, adică şoferul care a provocat accidentul şi care are răni multiple atât la cap, cât şi la membrele superioare. Acesta va avea nevoie de intervenţii chirurgicale, dar este conştient şi spuneau medicii că cel mai probabil se va recupera după o perioadă mai lungă. De asemenea, şi un alt şofer a ajuns la spital.

Şoferul microbuzului a reuşit să se ferească la timp. S-a deschis un dosar penal, iar toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel