Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un jandarm român, în comă, în urma unui accident cumplit. Mai multe persoane în stare gravă
WhatsApp
Grav accident rutier între o autospecială de jandarmi și un autoturism, vineri dimineață, în apropiere de Timișoara. Ciocnirea a avut loc în satul Covaci, unde o mașină în care se aflau doi jandarmi a fost izbită puternic, din lateral, de un Volkswagen proiectată într-un stâlp.
Un jandarm român, în comă, în urma unui accident cumplit. Mai multe persoane în stare gravă

În urma impactului, unul dintre jandarmi a fost preluat de echipajul medical în comă. Al doilea jandarm și șoferul autoturismului au fost preluați de echipaje SMURD, potrivit debanat.ro.

Din primele informații de la fața locului se pare că de vină pentru accident ar fi șoferul Passat-ului, care la intrarea în intersecție ar fi trebuit să cedeze trecerea. Semnul de circulație, este, însă, căzut la pământ de mai mult timp.

 

„Cei doi jandarmi din autospecială și conducătorul autoturismului au fost răniți”

 

„În localitatea Covaci a avut loc un accident în care a fost implicată o autospecială, ce aparține Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Un bărbat de 38 de ani, aflat la volanul autospecialei se deplasa pe strada Bisericii dinspre strada Nouă din localitatea Covaci, iar la intersecție cu strada Principală a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, ce circula dinspre strada Lacului.

În urma impactului cei doi jandarmi din autospecială și conducătorul autoturismului au fost răniți și transportați la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările prooducerii accidentului”, au transmis cei de la IPJ Timiş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel