Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian și-a ucis mama, a tranșat-o iar corpul l-a împrăștiat prin Napoli
WhatsApp
Un italian a mărturisit că şi-a ucis mama, i-a tranșat trupul și l-a împrăștiat, pus în pungi de cumpărături, în mai multe zone din oraș.

Eduardo Chiarolanza, în vârstă de 47 de ani, ar fi recunoscut polițiștilor că și-a ucis mama, Eleonora Di Vicino, în vârstă de 85 de ani, la Napoli. Di Vicino fusese anterior dispărută după ce o cunoștință a acesteia și sora ei şi-au exprimat îngrijorările la poliție, spre sfârșitul lunii august, potrivit anchetatorilor. El i-ar fi mărturisit fratelui său tranșarea cadavrului.

Femeia în vârstă vorbea în mod regulat cu un director de școală locală, dar nici măcar el nu mai auzise nimic de aceasta. Poliția a găsit una dintre pungile de cumpărături, care conținea rămășițe umane, înainte de a-l identifica pe suspect. După câteva zile de investigații, poliția a stabilit că principalul luat în vizor era unul dintre cei trei copii ai acesteia, Chiarolanza. Pe vremea aceea el locuia cu mama sa.

Prietenii și familia ar fi spus poliției că bărbatul avea probleme de când a devenit șomer, în urmă cu câțiva ani. După ce a negat inițial totul, Chiarolanza a mărturisit pe 10 septembrie polițiștilor că într-adevăr și-a ucis mama și că a încercat să scape de trupul ei după aceea. Potrivit versiunii sale, femeia a murit din cauze naturale, iar el a ciopârțit cadavrul, așa cum citise într-o carte în limba engleză.

 

I-a povestit fratelui cu i-a tranșat mama

 

El însuși i-a povestit fratelui său, într-un apel telefonic, când i-a cerut să vorbească cu bătrâna pe 8 septembrie, cu o zi înainte ca rămășițele să fie găsite.

Poliția a găsit sânge în apartamentul pe care îl împărțeau cât și în portbagajul mașinii cu care a transportat cadavrul tranșat. Se consideră că apartamentul ar fi chiar locul crimei. La interogatoriu, bărbatul de 57 de ani a dezvăluit poliției locurile unde să caute rămășițele mamei sale, Eleonora Di Vicino, în vârstă de 85 de ani, dar carabinierii au găsit doar unul dintre saci.

Femeia ar fi murit pe 29 august, cu 11 zile înainte de mărturisire și de descoperirea rămășițelor umane pe marginea drumului de-a lungul Marano-Pianura, într-o zonă rurală.

În prezent, oamenii legii lucrează pentru a descoperi data când Chiarolanza și-a ucis și tranșat mama. De asemenea, polițiștii încearcă să găsească și celelalte părți ale corpului victimei, care au fost, de asemenea, plasate în saci și ar fi fost aruncate. Vor folosi câini în încercarea de a descoperi pungile lipsă. Primele părți ale corpului femeii au fost găsite săptămâna trecută. Ancheta este încă în desfășurare.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel