Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian era cât pe ce să înghită un ac veterinar dintr-o bucată de carne de vită. ”Am simțit ceva metalic între dinți”
WhatsApp
Clipe de coșmar pentru un italian după ce a găsit un ac veterinar în carnea de vită folosită pentru friptură. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un bărbat din Campolongo Maggiore, comună din provincia Veneția, a avut parte de o experiență șocantă atunci când a descoperit un obiect metalic în timp ce mânca o friptură de vită.

La doar câteva momente după ce a pregătit o bucată proaspătă de carne de vită pe care o achiziționase dintr-un supermarket local, Giacinto Franceschin, în vârstă de 58 de ani, a început să mestece friptura și a simțit imediat un obiect metalic în gură.

”Am simțit ceva metalic între dinți” 

 

După ce a scuipat bucățica de carne pe farfurie, a realizat că din aceasta ieșea un obiect ciudat. Mai atent examinându-l, a descoperit că era vorba de vârful unui cateter de oțel, folosit de obicei de către medicii veterinari pentru diverse proceduri pe animale.

"Am simțit ceva metalic între dinți și am scuipat imediat bucățica pe farfurie, realizând că ceva nu era în regulă. Nu a fost greu să-mi dau seama că era vorba despre vârful unui ac de dimensiuni considerabile, gol pe interior", a povestit Franceschin.

După o investigație mai atentă, s-a stabilit că acel obiect metalic era un ac cateter, utilizat în mod obișnuit de către medicii veterinari pentru a efectua diferite tratamente pe animale, informează Il Gazzettino. 

Se presupune că acul s-a rupt în timpul unei astfel de intervenții și a rămas în carnea animalului. Deși carnea a fost supusă unor controale și procesări ulterioare, nimeni nu a observat nimic, nici măcar ultima persoană care a tăiat bucata de carne pe care Franceschin a achiziționat-o.

După descoperirea șocantă, Franceschin s-a întors la magazinul de unde a cumpărat carnea și, pe lângă scuzele oferite de conducerea acestuia, a primit și alte bucăți de carne ca și compensație.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel