Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un influencer care nu credea în COVID-19 a murit, răpus de noul coronavirus
WhatsApp
Un celebr influencer care nu credea în COVID a murit din cauza virusului. Dmitriy Stuzhuk a început să aibă simptome în timpul unei călătorii în Turcia. Se trezise cu gâtul umflat și dificultăți de respirație. Apoi, întors în Ucraina, ţara natală, a fost dus la spital şi confirmat pozitiv cu Covid-19, apoi spitalizat în Kiev.  
Dmitriy Stuzhuk

După ce a fost confirmat pozitiv, Dmitriy Stuzhuk le-a scris fanilor pentru a-i avertiza în privinţa bolii. „Vreau să vă povestesc despre modul în care m-am îmbolnăvit şi să vă avertizez pe toţi. Am fost unul dintre cei care nu credeau în existenţa Covid-19, până m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală uşoară, de scurtă durată. Este foarte greu. Spitalul este plin de oameni, unii dintre ei sunt tratați pe coridoare” a scris el pe o reţea de spitalizare. 

Vedeta, cunoscută ca fiind un influencer de fitness şi lifestyle, promovând un stil de viaţă sănătos, a fost externată după 8 zile din spital, dar a dezvoltat complicaţii cardiace. A fost transportat de urgenţă la spital doar câteva ore mai târziu, în stare foarte gravă, inconştient, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. 

Fosta sa soţie, Sofia, în vârstă de 25 de ani, a anunţat fanii prin mai multe postări pe social media că starea lui se deteriorează foarte repede. Cuplul avea trei copii - David, Lola și Olivia, cel mai mic dintre copii având doar nouă luni. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel