Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un hoț român a făcut prăpăd în supermarketurile din Anglia, Scoția și Țara Galilor. Ultima captură: o șampanie de lux
WhatsApp
Un român a fost condamnat pentru furt din magazine din trei țări, Scoția, Anglia și Țara Galilor în ultimele șase luni și a fost arestat după ultimul său jaf, o șampanie scumpă.
Un român, considerat unul dintre cei mai periculoși prădători sexuali din țară, a fost arestat în Italia / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român în vârstă de 29 de ani a devenit subiectul unui caz de furturi repetate din supermarketuri din Anglia, Scoția și Țara Galilor. Ultima sa captură a fost o sticlă de șampanie de lux, furt pentru care a fost adus în fața instanței și condamnat la închisoare.

Cazul a fost judecat la Alloa Sheriff Court, unde românul a apărut în arest preventiv, asistat de un traducător. Potrivit instanței, acesta a fost arestat în conformitate cu un mandat emis în Anglia, conform presei străine.

Românul a furat o șampanie de 273 de lire sterline

 

Conform declarațiilor făcute în fața instanței, Ionuț Oprea a recunoscut că la data de 25 octombrie, în cadrul magazinului Tesco de pe Auld Brig Road din Alloa, a furat mai multe articole, inclusiv o sticlă de șampanie, care ar valora 273 de lire sterline (1.587 de lei). Se pare că șampania era principalul obiectiv al furtului său, dar ar fi luat și alte produse de valoare mai mică în timpul incursiunii sale în magazin.

Avocatul lui Oprea, Stan Quirk, a explicat că clientul său călătorește frecvent între România și Marea Britanie. Cu toate acestea, atunci când instanța a întrebat despre statutul lui Oprea în Marea Britanie, avocatul a declarat că acesta a făcut o cerere de statut rezidențial acum cinci luni, dar nu a primit încă un răspuns. Cu privire la cazare, s-a menționat că românul ar putea găsi adăpost la o rudă din Coventry.

Șeriful Neil Bowie a subliniat că Ionuț Oprea a fost condamnat și pentru furturi din magazine în Scoția, Anglia și Țara Galilor în ultimele șase luni. Ca urmare a acestor infracțiuni repetate, românul a fost condamnat la o pedeapsă de 100 de zile de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel