Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un grup de tineri a creat haos în Milano: Au blocat tramvaiul cu pietre, scuipă și fac flotări pe șine. Salvini: „Idioți!” - VIDEO
WhatsApp
Un grup de aproximativ 15 persoane, aparent foarte tineri, a făcut haos în traficul din Milano, Italia. 
Un grup de tineri crează haos în Milano: Blochează cu pietre un tramvai, scuipă și fac flotări pe șine. Salvini: „Idioți!” - VIDEO

Tinerii au blocat un tramvai din Milano aruncând cu pietre în geamurile șoferului. Evenimentul a avut loc aseară, în via Rubens. Într-un videoclip difuzat pe rețelele de socializare, un băiat este văzut făcând flotări în mijlocul șinelor, împiedicând șoferul să continue să conducă. În jurul lui sunt alți băieți, unii filmează scena cu telefoanele mobile, iar alții aruncă cu pietre și obiecte în tramvai.

După câteva secunde, șoferul tramvaiului găsește spațiu pentru a-și continua călătoria și pleacă.

Videoclipul distribuit pe rețelele de socializare a stârnit multe controverse pentru că reaprinde tema bandelor de copii scăpate de sub control.

 

 

Salvini: „Cel puțin doi ani de serviciu militar pentru a-i împrospăta pe acești idioți!”

 

„Mă întreb când va decide administrația municipală să intervină decisiv prin adoptarea unor măsuri serioase și concrete pentru a restabili liniștea străzilor noastre”, a comentat consilierul pentru securitate al Regiunii Lombardia, Riccardo De Corato. „Adevărul este că vorbim mult, dar facem prea puțin. Deocamdată, centrul-stânga știe doar despre problemele sociale legate de Covid și despre mesele de dialog, insuficiente pentru a justifica violența repetată și gratuită suferită de concetățeni. Esențial este ca, până la sosirea întăririlor promise, contingentul de carabinieri să fie imediat majorat. Cerem disponibilitatea celor staționați la cazarma Santa Barbara din Piazzale Perucchetti”, a mai spus consilierul.

Videoclipul a fost postat pe pagina sa și de Matteo Salvini care a scris: „Ei opresc tramvaiul, unul face flotări pe șine, ceilalți aruncă cu pietre și scuipă. Nu un an, ci cel puțin doi ani de serviciu militar pentru a-i împrospăta pe acești idioți!”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel