Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un grup de prieteni, revoltați după ce au achitat 900 de euro pentru consumația de la restaurant: "Parcă am plătit o luna de chirie"
WhatsApp
O vizită la München aduce nu doar multă distracție, bere și voie bună, dar și cheltuieli. Plăcerea costă și uneori costă mult.
Un grup de prieteni, revoltați după ce au achitat 900 de euro pentru consumația de la restaurant. Sursa foto: freepik.com

Zece prieteni care au mers la acest eveniment au rămas șocați când au văzut cât au de plătit. Și anume, după ce au vizitat cortul „Kufflers Weinzelt” la acest eveniment, tinerii au aflat că trebuie să scoată din buzunare peste 900 de euro. 

„Berea este mai ieftină decât apa obișnuită”, a scris fata care a postat videoclipul pe TikTok.

După cum se spune, „cu acei bani ar putea plăti chiria unui apartament pentru o lună”, relatează revista Fenix​​​​.

Tinerii spun că au cumpărat două sticle de apă la prețul de 10,90 euro, apoi două beri care au costat 8,70 euro fiecare, dar cantitatea de băutură nu a fost precizată. Una peste alta, nici celelalte produse de pe bon nu au fost ieftine. Trei porții de „fish and chips” au costat 102 euro, iar două șnițele vieneze – câte 76 euro fiecare.

Apropo, acest videoclip a fost vizionat de peste un milion de ori pe TikTok. Peste 1.000 de persoane care au comentat postarea au spus că factura este prea mare.

În aceeași ordine de idei, reamintim că un TikToker, care creează conținut mâncând cantități incredibile de mâncare, ore în șir în restaurantele tip bufet a fost scoasă dintr-un astfel de local.

 

Clientă, dată afară dintr-un restaurant pentru că a mâncat prea mult: „Este nedrept! Am plătit!“ / VIDEO

 

Restaurantele tip „bufet” oferă o gamă largă de mâncăruri gata preparate din clienții pot lua ceea ce doresc și de câte ori doresc, apoi se întorc la masă cu farfuria plină.

Desigur, localurile care oferă acest fel de serviciu contează pe un anumit echilibru între cei care mănâncă mult și cei care exagerează, iar acest lucru le permite să mențină în continuare o marjă de profit.

Protagonista poveștii este Madison, o tânără care publică adesea videoclipuri cu aventurile ei incredibile la restaurantele tip bufet. Într-una dintre provocările anterioare, Madison a petrecut 12 ore mâncând la Golden Corral și Pizza Buffet și a ieșit pregătită pentru următoarea aventură. 

Astfel, tânăra a ales restaurantul Hibachi. Videoclipul arată, ca și în celelalte cazuri, fata se îndreaptă spre bufet și își umple farfuria, în timp ce orele trec și mormanul de vase goale crește. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel