Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un frizer, traficant de droguri, arestat în Italia: bărbatul, dat de gol de clienții săi cu chelie
WhatsApp
Carabinierii au arestat, vineri, 1 decembrie, un frizer, în vârstă de 55 de ani, acuzat de trafic de droguri, Bărbatul este anchetat după ce polițiștii au observat că îi treceau pragul și clienții chei, care „nu aveau nevoie de o tunsoare nouă”.
Un frizer, traficant de droguri, arestat în Italia, bărbatul, dat de gol de clienții săi cu chelie. Sursa - pixabay.com

Ancheta a început după ce polițiștii din Genova au observat că în frizerului îi trec pragul diverși bărbați, inclusiv „persoane chele care probabil nu aveau nevoie de o tunsoare nouă.

„Autoritățile observaseră o agitație într-o frizerie din cartierul Foce, din Genova. Mai multe persoane intrau și ieșeau repede din frizerie. De asemenea, și mai mulți bărbați chei intrau în frizerie, care probabil nu aveau nevoie de tunsoare”, a indicat Comandamentul Provincial din Genova într-un comunicat.

Acest lucru i-a determinat pe anchetatori să desfășoare un dispozitiv de supraveghere pentru a afla ce activitate se desfășura cu adevărat în acea unitate. Astfel, oamenii legii au constatat că „unii clienți, de vârste și profesii diferite, mergeau la frizerie doar cu intenția de a cumpăra stupefiante”.

Ulterior, a fost percheziționat și interiorul frizeriei, care avea un mezanin în care erau depozitate o sută de grame de cocaină, patru cântare de precizie și materiale pentru ambalarea drogurilor.

La fel, la domiciliul frizerului, anchetatorii au găsit câteva grame de hașiș. În plus, au stabilit că frizerul a menținut legătura cu prizonierii dintr-o închisoare din Genova.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel