Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un câine a provocat întârzieri de două ore pentru 50 de trenuri din Belgia
WhatsApp
Un câine fugit de sub vizorul stăpânului său a provocat luni seară întârzieri masive pe rețeaua feroviară din Etterbeek, afectând aproximativ 50 de trenuri, dintre care 10 au fost anulate.
Foto: Ilustrativ / Sursa: Freepik

Un câine a provocat luni seară întârzieri majore pe linia feroviară 161, care leagă Bruxelles de Namur, afectând aproximativ 50 de trenuri, dintre care 10 au fost anulate.  Incidentul a început în jurul orei 17:50, când poliția a ordonat oprirea traficului feroviar după ce animalul a fost observat pe șine.

Câinele a fost returnat proprietarului iar traficul a fost reluat ulterior

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Deși căutările nu au avut succes imediat, trenurile au fost reluate la scurt timp după o oră de la incident, însă câinele nu fusese încă găsit. În jurul orei 19:30, traficul a fost oprit din nou, după ce câinele a fost văzut mai departe, în zona Watermaal. Proprietarul câinelui a fost găsit și, după aproximativ 10 minute, circulația trenurilor a fost reluată complet.

Thomas Baeken, purtătorul de cuvânt al Infrabel, a precizat că nu există informații clare despre cum a ajuns câinele pe șine, dar incidentul a avut un impact major asupra traficului feroviar de pe linia 161, o rută importantă care leagă Bruxelles de Namur, în special în timpul orelor de vârf. La ora 20:00, întârzierile continuau să afecteze traficul feroviar.

Citește și: Patru români au furat cupru dintr-o gară din Belgia, perturbând traficul feroviar „Acești oameni deranjează societatea”

Un incident similar a avut loc lunile trecute în Germania, când un român a perturbat grav mersul trenurilor. Concret, marți (13 august) după-amiază, traficul feroviar din jurul Gelsenkirchen a fost grav perturbat, afectând 22 de trenuri și generând întârzieri semnificative din cauza unui român. În total, întârzierea acumulată a fost de 580 de minute, înregistrându-se una dintre cele mai aglomerate zile ale anului până în prezent. Poliția federală a dezvăluit miercuri dimineață cauza acestei perturbări.

Incidentul a început în jurul orei 16:35, când vatmanul trenului regional RB 46 a observat prezența unui bărbat pe șinele de pe ruta către gara principală Wanne-Eickel, situată în zona fostului Motodrom. Mecanicul trenului a fost nevoit să frâneze brusc pentru a evita un accident, oprind trenul la câțiva metri înainte de a ajunge la bărbatul aflat pe șine. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

În urma acestui incident, Deutsche Bahn a decis să închidă ruta respectivă și rutele paralele pentru a preveni alte posibile accidente și pentru a permite intervenția autorităților.

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel