Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat din Timișoara și-a omorât mama în bătaie. Femeia a murit pe loc după o lovitură la cap. Criminalul a fost arestat
WhatsApp
Tânărul de 34 de ani bănuit că și-a omorât mama în bătaie a fost arestat preventiv. Bărbatul este cercetat pentru omor. Femeia a  murit imediat din cauza loviturilor primite în zona capului, spun procurorii.

Tânărul de 34 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost prins de polițiștii Secției 1, duminică seară. Un echipaj l-a observat în zona Gării de Est, iar criminalul a recunoscut că și-a omorât mama în bătaie. Acesta a fost dus la audieri, iar apoi reținut pentru 24 de ore. Luni a fost prezentat magistraților cu arestare preventivă pentru 30 de zile, iar aceștia au admis solicitarea procurorilor.

Anchetatorii au stabilit că femeia de 53 de ani a fost ucisă vineri, în jurul prânzului. Fiul ei a lovit-o violent în cap și în față. „În fapt, s-a reținut că în data de 08 octombrie 2021, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla la domiciliul său situat în Timișoara, inculpatul ar fi aplicat mamei sale multiple lovituri extrem de violente în cap și la nivelul feței, în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice deosebit de grave, care au condus la decesul său imediat, în incinta locuinței, după care inculpatul a părăsit locul faptei, sustrăgându-se urmăririi penale, până în data de 10 octombrie 2021, când a fost depistat și prins de organele de poliție, în zona Gării de Est din Timișoara”, transmit procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorii au început acum urmărirea penală împotriva criminalului. El este cercetat penal pentru violență în familie (omor asupra unui membru de familie – mama), scrie tion.ro  Reamintim că femeia de 53 de ani a fost găsită moartă, vineri după-masă, de soțul ei care s-a întors de la serviciu. Cei doi locuiau împreună cu fiul lor în vârstă de 34 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel