Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat, care lucra la acoperișul unei instituții publice din Arad, a căzut cu liftul pentru materiale
WhatsApp
Un bărbat de 37 de ani a fost rănit grav, luni, după ce a căzut cu liftul destinat transportului de materiale de construcții, în timp ce lucra la acoperișul unei instituții publice din Arad.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 11.30, fiind anunțat prin apel la 112. Polițiștii și un echipaj al ambulanței au constat că un bărbat de 37 de ani, din satul Dud, a suferit un accident de muncă, care în timp ce repara acoperișul clădirii.  Victima a căzut cu liftul destinat transportului materialelor de construcții.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

În altă ordine de idei, reamintim că un alt român  a decedat, luni, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care era internat, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Un pacient de la spitalul din Ploiești s-a aruncat în gol, de la etajul 5. Bărbatul a murit pe loc

 

Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a decedat, luni, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care era internat, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova a anunţat că, în jurul orei 10,45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 67 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unei unităţi medicale din municipiu, fiind declarat decesul acestuia.

Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul era pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Un alt român a sunat la 112 și a amenințat că se va sinucide chiar în sediul Primăriei  

Un bărbat, cunoscut pentru comportamentul agresiv, a sunat, vineri dimineaţă, la numărul unic de urgenţă pentru a ameninţa că intenţionează să-şi pună capăt zilelor în sediul Primăriei Ploieşti, dacă nu va primi o locuinţă socială. 

”În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 10.20 poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că va merge la Primăria Ploieşti, să depune un dosar pentru o locuinţă socială şi dacă va fi refuzat, acesta se va sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, unde au identificat persoana nemulţumită, neprezentând un comportament agresiv”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Prahova.

Bărbatul recalcitrant a fost preluat de poliţişti, urmând să fie condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri speciale. La nivelul unităţii de poliţie, există mai multe sesizări cu privire la comportamentul acestuia, în acest moment, analizându-se oportunitatea aplicării de măsuri legale în consecinţă, transmite adevarul.ro

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel