Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a murit pe loc, acroșat de o mașină, pe E85, între Focșani și Bacău
WhatsApp
O mașină care circula pe sensul Focșani-Bacău a acroșat, în această seară, 31 octombrie, un pieton care se angajase în traversarea străzii pe Drumul Național 2 E 85 Pufești.
Un pieton ROMÂN a MURIT pe loc, AROȘAT de o mașină. Șoferul nu consumase ALCOOL Sursa - Politia Romana

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la locul accidentului rutier sesizat prin apel 112. După sosirea echipajelor de la Ambulanță, a fost declarat decesul pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost identificată: este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Domnești.

 

Un șofer român și-a pierdut viața, zdrobit de mașina care s-a răsturnat într-un șanț

 

Un bărbat de 47 de ani a murit duminică după-amiază după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea unui drum național.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc pe DN 79A, la kilometrul 106. Un bărbat de 47 de ani, care se afla la volanul unei mașini, a pătruns pe contrasens. Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a răsturnat în șanț.

În urma accidentului, bărbatul, care se afla singur în mașină, a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite. Impact violent, ieri, între două mașini 

 

O persoană a murit sâmbătă, iar alte trei au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineața pe DN21, în județul Ialomița. 

Potrivit IPJ Ialomița, în accidentul produs pe DN21 au fost implicate o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Dragalina, și o alta, condusă de un bărbat de 34 de ani din municipiul Slobozia. În urma impactului, un tânăr de 20 de ani a murit, iar cei doi șoferi și un pasager au fost răniți.

Cele trei victime au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Un alt tânăr român, de doar 14 ani, a murit, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier. Șoferul a fugit 

 

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc în apropierea localității Berechiu. O mașină în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma accidentului, un minor de 14 ani a murit, iar alți trei, cu vârste de 12, 13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, județul Bihor, au fost ușor răniți.

Primele cercetări ale polițiștilor au arătat că în mașină se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel