Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a fost lovit și ucis de o mașină la scurt timp după ce a ajutat o familie de rațe să traverseze strada
WhatsApp
Un bărbat californian a fost lovit și ucis de o mașină după ce a ajutat mai multe rățuște să traverseze strada în siguranță.
Un bărbat a fost lovit și ucis de o mașină la scurt timp după ce a ajutat o familie de rațe să traverseze strada / Foto: Captură video youtube

KCRA 3 a relatat că bărbatul a fost lovit de vehicul pe Stanford Ranch Road și Park Drive, imediat după ora 20:00, de către o fată de 17 ani. Cu doar câteva momente înainte, tatăl eroic, identificat ca fiind Casey Rivera, ajuta o familie de rățuște să traverseze strada, potrivit martorilor.

 

Bărbatul s-a stins din viață



Bărbatul a fost declarat mort la fața locului, în timp ce copiii săi neajutorați au asistat la întreaga coliziune în timp ce stăteau în mașina familiei.

Încă nu s-a făcut nicio arestare, iar tânărul de 17 ani cooperează pe deplin cu poliția în timp ce aceasta desfășoară o anchetă.

William, în vârstă de 12 ani, care a văzut întregul lor incident, a declarat pentru presă: "A ieșit din mașină și a alungat rațele și toată lumea aplauda pentru că era foarte drăguț. Le-a ajutat să se ridice peste bordură, pentru că toate rățuștele mici aveau probleme și apoi a intrat în fața mașinii noastre".

William chiar a făcut câteva poze cu gestul de bunătate înainte ca bărbatul să fie ucis.

El a spus că mama sa a coborât geamul pentru a-l lăuda pe tată pentru ajutorul său cu câteva secunde înainte ca acesta să fie lovit.

"Nu am văzut cum mașina l-a lovit efectiv. Tot ce îmi amintesc este sunetul și apoi el zburând prin intersecție", a spus el. "Pantofii și una dintre șosete erau chiar în fața mașinii noastre".

 

Familia a declarat că toată lumea o să își amintească de bărbat pentru altruismul său



William, care și-a luat a doua zi liberă de la școală, încă supărat din cauza traumei, a spus că vrea ca toată lumea să își amintească de acest bărbat pentru altruismul său.

"A fost singura persoană care a ieșit din mașină și a încercat să îi ajute și, probabil, cea mai drăguță persoană din întreaga zonă. Nu este corect", a adăugat el.

Un loc de comemorare temporară la locul accidentului a fost creat de un alt martor, localnicii lăsând flori. William a lăsat mai multe rațe de cauciuc la fața locului pentru a-l onora pe Rivera.

Potrivit PEOPLE, un GoFundMe a fost creat de mătușa lui Rivera, care l-a descris ca fiind "cel mai bun om".

El este supraviețuit de soția sa, Angel, și de cei doi copii ai lor.

"Familia era lumea lui Casey, iar pentru a rămâne și mai aproape de ei, începuse recent să lucreze la școala copiilor lor. Îi plăcea foarte mult să lucreze la școală, deoarece putea să aibă un impact pozitiv asupra altor copii", a scris mătușa sa pe site-ul de strângere de fonduri, conform publicației.

Ea a adăugat: "Casey a fost cel mai bun, cel mai uimitor soț și tată. Chiar și ultimul său act în această lume a fost un semn al compasiunii sale."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel