Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a cheltuit 19.000 de lire sterline pentru a "deveni lup". „Simt că nu mai sunt om”
WhatsApp
Un bărbat care a dat o sumă uriașă de 19.000 de lire sterline (23.000 de dolari) pentru un costum de lup foarte realist, făcut la comandă, spune că atunci când îl poartă "nu se mai simte om". Ceea ce este cel puțin la ce m-aș aștepta după ce am cheltuit atâția bani, ca să fiu sincer.
Un bărbat a cheltuit 19.000 de lire sterline pentru a "deveni lup". „Simt că nu mai sunt om” / Foto: Captură video youtube

Lui Toru Ueda, un inginer din Tokyo, îi place să se relaxeze și să se destindă îmbrăcându-și costumul de lup - a cărui creație a durat șapte săptămâni pentru patru persoane - deoarece îi oferă șansa de a scăpa de viața sa umană normală și de a îmbrățișa sentimentul de lup.

Ueda, în vârstă de 32 de ani, a plătit trei milioane de yeni pentru costumul său, care a fost creat special de Zeppet, o companie care realizează modele și costume pentru emisiuni TV și filme.

 

Toru Ueda: Simt că nu mai sunt om

 

Deși este o sumă destul de mare de bani pentru a se despărți de el, pentru Ueda merită fiecare bănuț, deoarece îi oferă un sentiment de libertate.

Vorbind pentru The Times, el a spus: "Când îmi port costumul, simt că nu mai sunt om. Sunt liber de relațiile umane. Tot felul de probleme, legate de muncă și de alte lucruri - pot uita de ele".

Ueda a avut cerințe stricte pentru costumul său de lup - spunându-i lui Zeppet că dorea cel mai realist lup pe care îl puteau crea, permițându-i în același timp să se plimbe normal.

El a avut trei întâlniri față în față cu Zeppet, a împărtășit numeroase imagini cu lupi cu compania și a schimbat 40 de e-mailuri în care au discutat despre costum până la cele mai mici detalii, inclusiv despre modelul și textura hainei.

Și totul a meritat pentru Ueda, care a spus: "Când mă uit în oglindă, văd un lup, iar acest lucru este foarte emoționant. Nu sunt un vârcolac - acesta este un fel de monstru, iar eu nu sunt un monstru."

Deși ai putea crede că Ueda este dornic să își arate costumul, mai ales că a cheltuit atât de mult pentru el, nu este cazul.

 

Bărbatul nu este singura persoană care a ales să se transforme, într-un alter ego animal

 

El nu îl va purta prea curând la o petrecere cu costume de lux și spune că nu s-ar simți confortabil dacă l-ar purta în oraș, prin Tokyo. Nu cred că nici populația locală de câini nu ar fi prea încântată de asta.

În schimb, în timpul liber, Ueda invită niște prieteni la el, le oferă o bere sau o bere și își pune costumul de lup.

Ueda a declarat pentru The Times că niciunul dintre prietenii săi nu este adeptul purtării unor costume ca al său, dar că sunt fericiți că el își face treaba.

Ueda nu este singura persoană care folosește Zeppet pentru a se transforma într-un alter ego animal. Anul trecut, un alt rezident japonez, Toco, și-a dezvăluit costumul său canin de un realism impresionant, conform Ladbible.

 

2. Un bărbat ... (omul-caine.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel