Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un băiețel român de 2 ani din Italia și-a pierdut viața după ce a căzut într-o piscină. Medicii nu l-au mai putut salva
WhatsApp
Un băiețel român din Italia a murit după ce a căzut într-o piscină în Formello, lângă Roma.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un băiețel de 2 ani, de origine română, a murit aseară la spital după ce a căzut într-o piscină în Formello, lângă Roma. Incidentul tragic s-a petrecut la sfârșitul lunii august, în zona „Le Rughe”, unde copilul se afla într-o vilă privată împreună cu familia sa.

Accidentul a avut loc în timp ce băiatul se afla în piscina vilei. Motivele exacte ale căderii în apă nu au fost încă stabilite. Copilul a fost găsit sub apă și a fost transportat de urgență la policlinica Gemelli din Roma, unde a fost internat în stare critică sub cod roșu.

În spital, băiețelul a fost ținut în comă indusă medicală timp de câteva săptămâni, în încercarea de a-i salva viața. Din păcate, starea sa s-a agravat și, în ciuda eforturilor medicilor, copilul a decedat din cauza agravării ireversibile a leziunilor cauzate de înec.

Citește și: Incident grav într-un parc acvatic din Italia. Aproximativ 12 persoane au fost otrăvite de vapori de clor

Carabinierii de la stația Formello și echipa Compagniei Roma Cassia au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina motivele care au condus la tragedie. Comunitatea locală este profund marcată de acest incident, iar autoritățile continuă să investigheze pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel