Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un băiețel de 3 ani a fost uitat în autobuzul școlar în Florența. Un trecător l-a auzit claxonând
WhatsApp
Un copil în vârstă de trei ani a fost uitat în autobuzul școlar, în Italia, fiind salvat după două ore, când băiețelul a reușit să claxoneze pentru a atrage atenția unui trecător atent.
Un băiețel de 3 ani a fost uitat în autobuzul școlar în Florența. Un trecător l-a auzit claxonând / Foto: Unsplash

Incidentul a avut loc în Gambassi Terme, o localitate din provincia Florența, și ar fi putut avea consecințe tragice dacă nu ar fi intervenit ajutorul vital al unui trecător.

Copilul a urcat în autobuzul școlar, însoțit de mama sa, la ora 8 dimineața, așa cum obișnuia să facă în fiecare dimineață. Cu toate acestea, după două ore, la ora 10:30, el a fost găsit închis în autobuz, uitat de toată lumea.

Nimeni din interiorul școlii nu observase absența copilului, până când un trecător a auzit zgomotul claxonului autobuzului și a luat atitudine.

Mama copilului, în lacrimi de fericire

 

Mama copilului, intervievată de publicația "La Nazione", a făcut un apel pentru a-i mulțumi persoanei care a intervenit și i-a salvat fiul. Ea a povestit că băiatul a reușit să atragă atenția trecătorului prin claxonarea repetată a autobuzului și gesturi disperate de a ieși afară. 

"L-am urcat pe fiul meu în autobuzul școlar la ora 8.00, trebuia să ajungă la 8.30 la școală. Dar nimeni nu-mi poate spune ce s-a întâmplat. De îndată ce am aflat vestea, administrația și birourile responsabile au luat imediat măsuri pentru a identifica responsabilitățile. Compania care gestionează serviciul de transport școlar a fost dispusă să coopereze. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri în mod corespunzător și în forurile adecvate pentru a ne asigura că astfel de evenimente nu se mai repetă", a declarat municipalitatea Gambassi Terme conform Il Messaggero.

În prezent, se desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a identifica persoanele responsabile. Autoritățile locale au declarat că vor lua măsurile necesare pentru a preveni repetarea unor astfel de evenimente și că vor coopera strâns cu compania care gestionează serviciul de transport școlar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel