Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un băiat de 16 ani s-a urcat la volan, nemulțumit de șoferul anterior. Alți 6 tineri erau înghesuiți în mașină
WhatsApp
Șapte tineri, cei mai mulți minori, s-au urcat într-o mașină și au plecat la plimbare, într-o localitate din județul Iași. Autoturismul era condus de un băiat de 16 ani, nemulțumit de felul în care a condus șoferul de dinaintea lui. Printre adolescenți se număra și un tânăr care trebuia să se afle în carantină.    

Poliţiştii de frontieră din Berezeni au prins în seara de Crăciun un puști de 16 ani care conducea un autoturism, informează Mediafax. Echipajul poliţiei de frontieră din Berezeni - Iași a oprit pentru control, în localitatea Berezeni, un autoturism înmatriculat în România.

În interior se aflau şapte persoane, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi şase minori cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. În plus, oamenii legii au stabilit că autoturismul era condus de unul dintre minori, în vârstă de 16 ani.

De asemenea, polițiștii au constatat şi că unul dintre pasagerii de 16 ani era plasat în carantină la domiciliu, până la data de 1 ianuarie.

Băiatul de 16 ani, care a condus autoturismul, a declarat că mașina este a mătuşii lui. El s-ar fi urcat la volan pentru că era nemulţumit de modul în care a condus tânărul de 21 de ani, posesor de permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. De asemenea, tânărul care trebuia să stea în carantină a fost amendat de polițiști, scrie Mediafax.

 

Un român, beat și fără permis, a urcat la volan. Mașina s-a izbit violent de un gard. Șoferul și doi pasageri au fost răniți

 

De asemenea, în urmă cu câteva zile, un alt bărbat s-a urcat la volan, deși nu avea permis, provocând un accident rutier.

Impactul s-a petrecut în municipiul Galați, în zona Rizer. Polițiștii spun că bărbatul, de 30 de ani, ar fi virat cu viteză într-o intersecție. A pierdut controlul direcției, după care mașina a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un copac și mai apoi de gardul unei case.

"În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi a unui bărbat de 32 ani, pasager dreapta faţă, şi vătămarea corporală uşoară a unei adolescente de 17 ani, pasageră pe locul din stânga spate. Bărbatul de 30 ani a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-a stabilit, de asemenea, că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicule", a precizat IPJ Galați.

Cei trei răniți au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale, dar și pentru a-i fi prelevate probe biologice bărbatului aflat la volanul mașinii. Acesta este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului, transmite viata-libera.ro 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel