Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un avion Wizz Air, care zbura spre Polonia, a aterizat, de urgență, la Cluj Napoca
WhatsApp
Un avion a aterizat la Cluj-Napoca de urgență, sâmbătă seara, din cauza unei urgențe medicale. O pasageră a intrat în travaliu. Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, la miezul nopții. O femeie a intrat în travaliu    

Zborul companiei Wizz Air de pe ruta Kutaisi – Gdansk a fost întrerupt noaptea din cauza unei urgențe medicale.

O femeie, pasageră în avionul respectiv, a intrat în travaliu pe timpul zborului, iar piloții au fost nevoiți să aterizeze la Cluj-Napoca, scrie boardingpass.ro.

Avionul a aterizat la Cluj-Napoca după miezul nopții, la 00:40. Femeia a fost preluată de o ambulanță și a născut imediat după aterizare.

Ulterior, avionul Wizz Air a decolat și și-a continuat drumul către Gdansk.  „Am avut solicitarea pilotului de a ateriza de urgență, având în vedere că o femeie urma să nască. După ce avionul a aterizat, femeia a fost preluată de ambulanță. Ulterior, avionul a decolat și și-a continuat zborul. Totul a fost în regulă”, a spus, pentru monitorulcj.ro, David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

Ieri, un alt avion care urma să ajungă la Satu Mare a fost trimis să aterizeze pe alt aeroport.

 

Un avion pe cursa Londra – Satu Mare, trimis să aterizeze pe alt aeroport. Zeci de pasageri români au fost afectați

 

Alertă, ieri, pe aeroportul Internațional Satu Mare. Cursa aeriană operată de WizzAir pe relația Londra – Satu Mare nu a putut ateriza din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Cursa, cu zeci de persoane la bord, trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional Satu Mare în jurul orei 11.00, dar piloții au fost nevoiți să opereze un survol de două ore a zonei, din cauza ceții dense.

În final, în jurul orei 13.10, din cauza alertei meteorologice de vreme nefavorabilă, piloții și controlorii de trafic aerian au luat decizia de a redirecționa avionul spre Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Pasagerii au fost transportați spre județul Satu Mare cu microbuze puse la dispoziție de către autoritățile aeroportuare sau de către operatorul aerian, scrie  presasm.ro 

Pe Aeroportul Internațional Satu Mare așteptau alte zeci de persoane, care trebuiau să se îmbarce pe avion, cu destinația Aeroportul Luton, din capitala Angliei.

Cursa aeriană a celor de la WizzAir, care trebuia să ajungă inițial la Satu Mare, a decolat de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca cu destinația către Aeroportul Luton, Londra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel