Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un avion s-a prăbușit în Croația. Salvatorii caută echipajul aflat la bord
WhatsApp
În Croația, a avut loc un grav accident în care un avion s-a prăbușit. În prezent echipele de salvare sunt angrenate în operațiuni de căutare pentru a localiza și recupera echipajul aflat la bord.
Foto: Unsplash

Salvatorii au găsit rămășițele unui avion ușor care s-a prăbușit sâmbătă în regiunea muntoasă din nord-vestul Croației, dar nu au putut confirma dacă a fost găsit vreun membru al echipajului, a anunțat agenția de presă de stat HINA.

 

Avionul "Cirrus 20" s-a prăbușit



Căutarea avionului "Cirrus 20", care a dispărut de pe radar după prânz în timpul unui zbor din orașul sloven Maribor către orașul Pula de la Marea Adriatică, a fost efectuată de o echipă de salvare formată din 120 de persoane în pădurile din Lika-Senj.

Elicoptere ale armatei și drone au fost trimise pentru a cerceta zona suspectată de a fi fost minată în timpul războiului din anii 1990, potrivit presei locale.

Salvatorii au declarat că nu știu câte persoane se aflau la bordul aeronavei înregistrate în Olanda, conform Reuters.

Știre în curs de actualizare...

Vezi și

 

Un elicopter s-a prăbușit în Italia, în timpul operațiunilor de salvare. Unul dintre pasageri era singurul supraviețuitor al altui accident aviatic

 

Un elicopter Eliossola s-a prăbușit în această dimineață în Lugo , un oraș din provincia Ravenna, în timp ce era angajat într-o operațiune de reparare a defecțiunilor la linia electrică cauzate de recentele inundații din Romagna. Unul dintre cei care se aflau în elicopter este supraviețuitorul unui alt accident aviatic, care a avut loc în 2014. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:00 între localitățile Bizzuno și Belricetto. La bord se aflau patru persoane: la comenzi se afla Roberta Santoni, de 47 de ani, din Liguria, instructor de zbor, un pilot foarte experimentat care zboară cu acest tip de aparat "Eliossola" de ani de zile. Ceilalți membri ai echipajului au fost: Sarazzi, Davide Barone și Damiano Buzzi.

Din primele informații erau toți conștienți când au fost extrași din epavă de către pompieri: niciunul dintre cei patru nu era în pericol de moarte. 

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel