Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autoturism cu 5 români a căzut într-o prăpastie
WhatsApp
O mașină a căzut de la mare înălțime, într-o prăpastie din Argeș, în localitatea Cotmeana. În autoturism se aflau 5 persoane care au ieșit să iasă singure din mașină, însă au rămas blocate în prăpastie și au avut nevoie de intervenția pompierilor.
accident masina prabusita in prapastie

Mașina a căzut într-o râpă adâncă de peste 10 metri. La locul accidentului a ajuns o autospecială de la descarcerare, trei ambulanțe și un echipaj de terapie intensivă. Cele 5 victime au primit îngrijiri medicale după care au fost transportate la cel mai apropiat spital.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Cotmeana, din direcţia Piteşti spre Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, în condiţii ce urmează a fi stabilite prin cercetări, intrând în coliziune cu un parapet de protecţie din beton şi cu glisiera metalică de protecţie, după care a părăsit partea carosabilă, căzând la o diferenţă de nivel de circa 10-12 metri“, precizează IPJ Argeş, conform Realitatea.net.

„Toţi cei cinci ocupanţi ai autoturismului au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale (conducător auto de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea; pasager dreapta faţă, bărbat de 72 de ani, din comuna Vlădeşti, jud. Vâlcea; pasagere spate: femeie de 69 de ani, din Vlădeşti, jud. Vâlcea, femeie de 47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea şi femeie de 25 de ani, din comuna Budeşti, judetul Vâlcea)”, au adăugat reprezentanții IPJ Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel