Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autocar cu 40 de elevi s-a răsturnat în Italia 
WhatsApp
Un autocar care transporta 40 de elevi s-a răsturnat în Italia.

Autocarul transporta 40 de elevi cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani la liceele din Baragiano din provincia Potenza în această dimineață.

Pentru a evita o coliziune frontală cu un Alfa Romeo 147, șoferul a tras brusc de volan. Autocarul a părăsit șoseaua și s-a răsturnat pe partea dreaptă. Copii au coborât din autobuz, unii în mod independent, iar alții dintre ei, salvați de echipajele de la 118 și de carabinierii Companiei Potenza care au ajuns la fața locului. Elevii au fost transportați la spital pentru analize.

Cei mai grav răniți au fost șoferul autobuzului și bărbatul care conducea mașina. Acesta din urmă a lovit până la urmă autobuzul, iar apoi a rămas încarcerat. Manevra șoferului de autobuz nu a fost suficientă pentru evitarea coliziunii. 

La fața locului au ajuns pompierii și echipajele de urgență. Potrivit directorului de operațiuni al serviciului 118 din Basilicata, Libero Mileti , nici unul dintre elevii care se aflau în autobuz nu a fost grav rănit. Dinamica accidentului este și ea reconstituită de polițiști.

Din câte se pare, de vină ar fi șoferul mașinii mici care a și atins autobuzul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel