Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul românului din Italia găsit mort în tomberon: autoritățile au cerut autopsie
WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul lui Constantin Romeo Antonie, românul din Italia care a murit pe 6 mai, în timp ce încerca să ia câteva articole vestimentare dintr-un coș de gunoi special pentru reciclarea hainelor uzate. 
Foto: Constantin Romeo Ionuț Antonie/ Sursă: Facebook Romeo Antonie (Jony)

Tânărul Constantin Romeo Ionuț Antonie, în vârstă de 23 de ani, cunoscut și sub numele de ”Jony”, care a murit tragic într-un tomberon de reciclare a hainelor, va fi supus unei autopsii în următoarele ore. Incidentul a avut loc duminică seara pe terenul ecologic de la Canonica d'Adda, când acesta a fost blocat într-un coș galben pentru colectarea hainelor uzate.

Nu este primul accident de acest fel 

 

Parchetul evaluatează necesitatea efectuării unei inspecții la containerul de haine și va decide dacă vor fi dispuse consultări suplimentare, inclusiv la tomberon, având în vedere că acesta nu este primul accident mortal de acest gen în zonă. 

În prezent, nu există suspecți în legătură cu accidentul, însă autoritățile investighează incidentul cu ajutorul înregistrărilor de la camerele de supraveghere de la centrul de colectare.

Citește și: Român plecat la muncă în Italia, găsit mort în a doua zi de Paște. Constantin a rămas blocat într-un tomberon de haine și s-a sufocat

Cadavrul lui Costantin Antonie rămâne la morga spitalului Papa Giovanni XXIII din Bergamo, unde va fi efectuată autopsia. Familia intenționează să transporte trupul tânărului înapoi în orașul său natal din România, Târgu Jiu, pentru a-i fi oficiată înmormântarea, după ce vor obține permisiunea de la autorități. Jony locuia în Fara d'Adda de cinci ani și este regretat de întreaga comunitate.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel