Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trump: Victoria lui Biden din 2020 a fost "matematic imposibilă". Fostul președinte atacă, de asemenea, Facebook și Twitter
WhatsApp
Donald Trump a afirmat că victoria lui Joe Biden din 2020 este "matematic imposibilă" și a răbufnit pentru că i s-a interzis accesul pe Twitter și Facebook în noul documentar "Unprecedented".

Serialul de trei episoade a fost lansat prin intermediul Discovery+ în cursul nopții de duminică spre luni și îl urmărește pe fostul președinte și familia sa în timpul controversatelor ultime luni petrecute la Casa Albă.

„Cred că am învățat, odată cu alegerile din 2020, că trebuie să fii foarte neîncrezător”, a declarat Trump în cel de-al treilea episod al serialului, potrivit USA Today.

 

Donald Trump : Victoria lui Biden din 2020 a fost "matematic imposibilă"


Documentarul ar arăta că fostul președinte a sugerat despre cursa prezidențială, că ar fi nedreaptă cu câteva săptămâni înainte ca aceasta să aibă loc efectiv în noiembrie și că a perpetuat această afirmație falsă timp de luni de zile după aceea.

„Este matematic imposibil ca el să fi câștigat alegerile”, a spus Trump despre Biden.

Cineastul britanic Alex Holder a reușit să obțină un acces intim unic la familia Trump și la vicepreședintele de atunci Mike Pence în timpul realizării documentarului său, inclusiv interviuri cu fostul președinte, cu Pence și cu cei mai mari trei copii Trump.

Se pare că toți cei trei - Donald Trump Jr., Ivanka Trump și Eric Trump - au refuzat să discute despre revolta de la Capitoliu în cadrul acelor interviuri care au urmat zilei de 6 ianuarie.

Cu toate acestea, la două zile după atacul de la Capitoliul SUA, Holder a reușit să obțină o reacție în fața camerei de luat vederi din partea lui Trump, după ce acesta a fost interzis pe Twitter și Facebook pentru incitarea la revoltă. 

„Acești oameni sunt niște huligani. Nu sunt o persoană oribilă”, a răbufnit Trump. „Am o voce mare. Am o voce care a avut sute de milioane de oameni care m-au ascultat”.

El a adăugat: „Așa că va fi judecat pe o perioadă de timp. Vom vedea cum se va termina”.

 

Trump a atacat, de asemenea, Facebook și Twitter

 

Dar în aceste zile, Trump pare perfect mulțumit să posteze pe propria sa aplicație numită Truth Social. La sfârșitul săptămânii trecute s-a raportat că Trump a fost înlăturat de la președinția companiei-mamă a Truth Social, Trump Media and Technology Group (TMTG), cu câteva săptămâni înainte ca firma să fie citată în legătură cu o anchetă privind fuziunea sa cu firma obscură Digital World Acquisition Corp.

Facebook l-a suspendat pe Trump timp de doi ani în iunie 2021 și a declarat că îl va repune în funcție după aceea "dacă riscul pentru siguranța publică s-a diminuat". Twitter i-a suspendat contul pe termen nelimitat. 

'Unprecedented' îl arată, de asemenea, pe fostul președinte luând în vizor Curtea Supremă după ce judecătorii au respins încercarea republicanilor din Pennsylvania de a contesta rezultatele alegerilor din acest stat.  

La începutul lunii decembrie, instanța cu majoritate conservatoare a respins o încercare a aliaților lui Trump din legislativul din Pennsylvania de a opri victoria lui Biden. Marja de victorie extrem de mică de 1,2 % a democratului în acest stat de luptă a fost esențială pentru ca acesta să obțină Casa Albă.

Trump a calificat decizia Curții Supreme drept 'o rușine pentru țara noastră'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel