Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei tineri olimpici români au sfârșit striviţi de un TIR: „Laura, Mădălin şi Cristina au fost copii excepţionali”
WhatsApp
Aveau planuri mari şi toată viaţa înante. Trei tineri au sfârşit tragic pe un drum din Mehedinţi, după ce şoferul de 19 ani a depăşit neregulamentar şi s-a izbit de un TIR. Toţi au murit pe loc. Una dintre tinere se antrena să devină poliţistă, iar verişoara ei de 22 de ani era studentă la Cluj.
Trei tineri olimpici români au sfârșit striviţi de un TIR: Laura, Mădălin şi Cristina au fost „copii excepţionali”

Sub ochii prietenilor care se aflau în maşina din faţă, Laura, Mădălin şi Cristina au murit pe loc. Se întorceau de la un antrenament al tinerei de 18 ani care se pregătea să dea admitere la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Cristina, verişoara ei, era studentă la Sociologie în Cluj. O altă fată, iubita şoferului, a fost lăsată acasă cu doar câteva minute înainte de accident.

 

O depăşire riscantă le-a spulberat destinele

 

O depăşire riscantă, neregulamentară le-a spulberat destinul. Şoferul avea permis de doar cinci lui şi conducea maşina unui vecin. Între localităţile Bucura şi Vânju Mare, băiatul ar fi depăşit pe linie continuă o altă maşină şi s-a ciocnit frontal de un TIR. În urma impactului, autocamionul a rupt un copac de pe marginea drumului. Maşina s-a făcut zob, apoi s-a răsturnat. Cei trei tineri au rămas captivi între bucăţile de metal, iar martorii nu au mai putut face nimic.

„Am încercat să îi scoatem din maşină, când am spart geamul, băiatul încă trăia”, spune un martor la Observator.

Colegii şi profesorii celor trei tineri sunt şocaţi de tragedie. 

„Trei copii excepţionali. Copii cu bursă de merit, copii care au participat la olimpiade”, a declarat Viorica Papuc, director Liceul Teoretic Victor Gomoiu, conform sursei citate. 

 

Cristina era educatoare, Mădălin se pregătea să plece în Franţa

 

Cristina avea 22 de ani şi absolvise acelaşi liceu din comuna Vânju Mare. Olimpică la sociologie, şi-a dorit să urmeze o carieră în domeniu. De curând, se angajase ca educatoare în Cluj. 

Mădălin voia să plece la părinţii lui în Franţa, după examenul de bacalaureat. Unchiul lui spune că o minune a făcut ca sora lui de 16 ani să nu îl însoţească în cursa spre moarte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel