Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români MORȚI în urma unui accident surprins LIVE pe Facebook
WhatsApp
Femeia însărcinată, victimă a accidentului rutier din judeţul Tulcea, transmis pe Facebook, a murit, în timpul nopţii de duminică spre luni, la Spitalul din Galaţi, bilanţul ridicându-se la trei morţi şi patru răniţi grav.
sursa: ISU Delta

Şoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, judeţul Tulcea, transmis pe Facebook, a fost reţinut, luni, după ce, iniţial, a fugit de la locul impactului. Un copil de trei ani şi două femei, între care una însărcinată, au murit, după ce maşina a intrat în curte.

Potrivit Poliţiei Tulcea, şoferul care a intrat cu maşina în curte şi a omorât trei persoane a fost reţinut. Impactul a fost transmis live pe Facebook.

„Conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localităţii Văcăreni a fost reţinut, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile", au transmis reprezentanţii Poliţiei Tulcea.

Femeia însărcinată în şapte luni a murit

Femeia însărcinată în şapte luni ajunsese la Spitalul de Urgenţă Galaţi în stare gravă, iar pe drum, victima a intrat în stop cardio-respirator şi echipajul medical a încercat să salveze mama, dar şi copilul nenăscut. Manevrele de resuscitare au fost făcute în ambulanţa care reuşise să ajungă pe malul Dunării, la punctul de trecere bac care face legătura în judeţul Tulcea şi oraşul Galaţi, însă la spital femeia a murit. Medicii nu au reuşit nici salvarea fătului.

Tot la spitalul din Galaţi au ajuns şi patru răniţi, din care trei sunt, la ora transmiterii acestei ştiri, în stare gravă.

 

Șoferul, singurul care a scăpat cu câteva contuzii

 

Surse din cadrul unităţii medicale gălăţene spun că şoferul este singurul care a scăpat cu câteva contuzii care nu-i pun viaţa în pericol. Ceilalţi doi pasageri, însă, sunt în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă, cu numeroase fracturi costale şi contuzii pulmonare.

Tot în stare gravă se află o femeie de 33 de ani care se afla în curte în momentul în care maşina scăpată de sub control a rupt gardul. Ea are traumatism cranian sever, a fost operată, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire.

O femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Şoferul maşinii a părăsit locul accidentului şi a fost găsit de poliţişti în Luncaviţa. Bărbatul de 39 de ani are permis de conducere, dar consumase alcool, au spus poliţiştii.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat", au spus poliţiştii.

Potrivit acestora, în maşina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite. Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel