Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români din Germania, arestați după ce au fost prinși cum încercau să fure două cărucioare pline de cumpărături
WhatsApp
Pe lângă coșurile ticsite de cumpărături, poliția a descoperit și câțiva saci plini cu alimente în valoare de 800 de euro, în mașina hoților. 
Foto: Alimentele furate / Sursă: nordkurier.de

Trei cetățeni români au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure două cărucioare pline de cumpărături dintr-un magazin Aldi din Neustrelitz, sâmbătă. Conform poliției, un bărbat și o femeie au fost observați de martori în timp ce încercau să scoată cărucioarele din magazin, iar un al treilea complice îi aștepta în mașină. Românca l-a ținut de vorbă pe angajatul magazinului pentru a-i distrage atenția, permițând astfel deschiderea ușii și împingerea cărucioarelor spre vehiculul gata de fugă. 

Românii au fost prinși cu ajutorul martorilor alerți 

 

Martorii au intervenit în parcare și i-au abordat pe cei doi suspecți, determinându-i să abandoneze unul dintre cărucioare și să fugă rapid de la fața locului în mașină. Cu toate acestea, unul dintre suspecți, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut de un angajat și predat ulterior poliției. Femeia complice a reușit să scape inițial, dar a fost ulterior localizată de autorități la o gară din Neubrandenburg, unde a fost văzută urcând într-un vehicul însoțită de alți doi pasageri.

Un control al poliției efectuat asupra vehiculului a condus la descoperirea mai multor saci plini cu alimente, evaluată la o valoare totală de 800 de euro. Ca rezultat, cei trei suspecți au fost arestați și acuzați de furt în bandă, iar un proces penal a fost deschis împotriva lor, informează Nordkurier. 

Poliția a exprimat recunoștința față de martorii atenți, ale căror informații au facilitat intervenția rapidă și rezolvarea cu succes a cazului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel