Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români au terorizat un oraș din Germania. Două persoane nevinovate au fost grav rănite
WhatsApp
Trei români au bătut fără niciun motiv doi locuitori ai orașului Ansbach. Ambele victime au suferit răni grave, necesitând îngrijiri medicale. 
Foto: Ilustrativ / Sursa: pexels.com

Trei români i-au terorizat pe locuitorii orașului Ansbach din Germania după ce aceștia au fost surprinși atacând la întâmplare mai mulți trecători.  Potrivit informațiilor oferite de polițiști, cei trei suspecți români cu vârste de 18, 21 și 34 de ani, au atacat brutal două persoane nevinovate în cursul dimineții de duminică. 

Primul incident a avut loc în jurul orei 3:10 dimineața, când un bărbat de 42 de ani a fost găsit întins pe trotuarul de pe Karolinenstrasse, după ce fusese bătut și lovit cu brutalitate de către cei trei agresori. Victima a suferit răni grave în zona capului și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Într-un alt incident, un șofer de 26 de ani a fost agresat pe strada Kanalstrasse de către aceeași grupare de indivizi. Martorii au relatat că cei trei atacatori l-au doborât la pământ și l-au lovit repetat în cap înainte de a fugi într-o proprietate din apropiere. Șoferul a suferit, de asemenea, răni și a necesitat îngrijiri medicale.

Un ofițer de poliție a fost mușcat de mână 

 

Autoritățile au reușit în cele din urmă să îi localizeze și să îi aresteze pe cei trei suspecți într-o proprietate din apropiere. Însă, arestarea nu a fost lipsită de incidente, deoarece suspecții au opus o rezistență semnificativă, fiind necesară folosirea unui electroșoc.

În urma intervenției, doi ofițeri au suferit răni, unul dintre ei fiind mușcat de mână, relatează Nius

Cei trei suspecți sunt acum sub investigația poliției penale Ansbach și a parchetului pentru tentativă de omor. La cererea procurorului, aceștia vor fi prezentați în fața unui judecător de instrucție pentru a se decide asupra chestiunii reținerii lor.

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel