Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie pentru o minoră din Italia: „Am fost invitată la o petrecere falsă, unde mă așteptau de fapt patru băieți..”
WhatsApp
O tragedie a avut loc în Genova, Italia, unde o fată în vârstă de 17 ani a fost violată de patru băieți la o petrecere falsă la care ar fi fost invitată.
Durere și frică trăite de o româncă din Padova: Soțul ei a fost arestat, după ce a lovit-o cu fierul de călcat

Victima a declarat în plângerea făcută la poliție a doua zi de la eveniment că a fost ademenită sub pretextul unei petreceri. Această declarație a condus la cercetări ample, iar tinerii presupuși autori, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost anchetați în stare de libertate pentru viol în grup.

Fata, elevă la un liceu din centrul orașului, a fost chemată la o casă din Val Bisagno sub iluzia unei petreceri cu diverse persoane organizate de patru prieteni. Cu toate că inițial intenționa să se alăture unor prieteni care organizau o petrecere în zona gării Brignole, când a intrat în casă, a descoperit că era singură cu cei patru băieți. 

 

A urmat o seară cruntă pentru o tânără de 17 ani

 

Evenimentele au luat o turnură tragică în acea seară, conform Il Messaggero. Fata, a cărei identitate este protejată, a depus plângere la poliție dezvăluind grozăvia prin care a trecut. Investigațiile au fost inițiate imediat de echipa mobilă locală, iar în urma unor eforturi îndelungate, autoritățile au reușit să identifice presupușii agresori, declanșând acum o anchetă penală pentru viol în grup.

Reconstituirea evenimentelor dezvăluie că fata a decis să se alăture petrecerii după ce inițial intenționa să petreacă seara cu alți prieteni. Cu toate acestea, odată ajunsă în casă, a descoperit că nu exista nicio petrecere și s-a confruntat cu o situație de coșmar alături de cei patru băieți. A doua zi după teribila experiență, fata a împărtășit traumele sale părinților și a depus o plângere, declanșând astfel o anchetă amănunțită.

Investigațiile au inclus examinări medicale și sprijin psihologic pentru victimă. După luni de muncă dedicată, polițiștii au reușit să identifice și să pună sub acuzare presupușii autori ai violului în grup, marcând astfel un pas semnificativ în căutarea justiției pentru victima acestui atac oribil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel