Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE. O tânără mamă și-a lăsat bebelușul de 11 luni în grija bunicilor. L-au ARS de viu
WhatsApp
Pat Maxim Sagalakov a fost lăsat de mama sa, Viktoria, în vârstă de 20 de ani, în grija părinților săi din districtul Khakassia, satul Kharoy din Rusia.  Când s-a întors, femeia a descoperit rămăşiţele copilului în cuptorul familiei.

„Bunicii s-au îmbătat și au ucis copilul”, a declarat Comitetul regional de investigație, însărcinat cu cercetarea infracțiunilor grave, potrivit observator.tv.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma unei anchete criminalistice, dar se crede că bebeluşul a murit de la incinerare după ce a fost ars viu.

Un vecin a povestit cum bărbatul de 47 de ani, bunicul copilului se întorsese de afară, beat, după ce băuse vodcă şi că ar fi aruncat copilul în cuptor.

Citește și Rusia. O tânără și-a UCIS bebelușul cu BESTIALITATE. L-a înjunghiat de 21 de ori. DETALII ȘOCANTE

Ambii bunici au fost arestați și o anchetă penală a fost lansată în „asasinarea deliberată a minorului neajutorat”, au declarat surse ale legii.

 

Mama micuțului, mesaj emoțional pe reţelele de socializare

 

Mama, Viktoria Sagalakova, în vârstă de 20 de ani, a lăsat un mesaj emoțional pe reţelele de socializare, devastată în urma tragediei:

„Odihneşte-te în pace, iubitul meu fiu. Dragul meu fiu, durerea mea nu încetează nici măcar o clipă. Cum o să mă descurc gândindu-mă că nu ești cu mine? Nu te pot îmbrățișa. Doar fotografia ta este aici cu chipul tău bun şi delicat.

Mă uit la poza ta și zâmbesc. Mi-e dor de tine atât de mult fiul meu. Vino să mă vezi doar o secundă. Vino să mă vezi în visele mele. Știu că vezi totul acum pentru că zbori așa de înalt”.

Citește și SCENE ȘOCANTE. Botez de COȘMAR pentru o fetiță de doi ani. „Satana este în ea" (VIDEO)

O rudă care locuia în apropiere, Natalia Sagatayeva, a fost complet şocată la aflarea veştii şi a spus că bunicii i-au îngrijit de multe ori copilului, în timp ce mama era departe la muncă: „Nu pot să cred, sunt şocată, ei aua vut grijă de băiat, l-au hrănit. Copiii mei s-au jucat cu el”.

Bunicii riscă acum pedeapsa cu moartea, dacă vor fi condamnaţi în urma tragediei întâmplate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel