Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie într-un bloc din Ploiești: O româncă a murit pe loc, după ce s-a aruncat de la etaj
WhatsApp
O româncă de 66 de ani a murit, marţi după-amiază, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Ploieşti, surse judiciare declarând că aceasta s-ar fi aruncat în gol.

Potrivit informațiilor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, femeia a fost declarată decedată de către echipajul de prim ajutor sosit la faţa locului.

În plus, din primele verificări nu rezultă suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni contra vieţii.

Surse judiciare au declarat că evenimentul tragic s-a petrecut la un bloc de pe Şoseaua Nordului, iar românca s-ar fi aruncat de la etajul 4 al imobilului, ea fiind cunoscută cu afecţiuni psihice.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie Agerpres.

 

Un copil de trei ani a căzut de la etajul unui bloc. Băiețelul a ajuns la spital

 

Un caz asemănător a implicat un copil de trei ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, după ce ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În jurul orei 16,00, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui bloc din municipiu. Băieţelul în vârstă de trei ani a fost transportat cu ambulanţa la SJU Focşani, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate", a precizat IPJ Vrancea.

Copilul se afla în grija unor rude la momentul accidentului și ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din Focşani, după ce s-ar fi aplecat peste balcon. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, copil a fost preluat conştient de la locul accidentului.

"Copilul a fost preluat conştient de la locul accidentului de echipajul SAJ Vrancea şi transportat la SJU Focşani, pentru investigaţii suplimentare. Acesta prezenta un hematom cranian şi traumatism toracic şi, la prima vedere, nu avea fracturi ale membrelor superioare sau inferioare", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

În prezent, copilul se află în secţia de Chirurgie Infantilă, la Terapie Intensivă, sub supravegherea medicilor. De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel