Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie într-o familie de români: Un bărbat şi o femeie au murit înecaţi, sub ochii celor doi copii
WhatsApp
Poliţia Timiş a anunţat duminică după-amiază că au fost găsite trupurile celor două persoane, care s-au înecat, la prânz, în apele râului Timiş, în zona localităţii Coşteiu.
O femeie și un bărbat au murit înecați în râul Timiș. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ei

Scafandrii au găsit trupurile celor două persoane, un bărbat, de 39 de ani, şi o femeie, de 34 de ani, în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu mai prezentau urme vitale, fiind declarate decedate, potrivit Poliţiei Timiş.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a informat că după apelul la 112 a fost alertat Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi au fost dislocate la locul intervenţiei o autospecială de descarcerare cu barca pneumatică, o autosanitară SMURD tip B cu şase subofiţeri.

De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara, care s-a deplasat la locul intervenţiei cu o autospecială de intervenţie cu doi scafandri şi un subofiţer.

Din cadrul celorlalte subunităţi de intervenţie au fost trimise la locul intervenţiei câte o autospecială de serviciu cu barcă şi doi subofiţeri. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, dar şi echipaje din judeţul Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel