Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în Vinerea mare, în Italia: Muncitor român lovit, mortal, de o mașină, în timp ce lucra pe autostradă
WhatsApp
Un accident tragic s-a produs, vineri după-amiază, de-a lungul autostrăzii A14 bis, unde un român și-a pierdut viața. În jurul orei 16.00, un muncitor român, de 41 de ani, executa lucrări de întreținere, când a fost lovit brusc de o mașină.
Tragedie în Vinerea mare, în Italia Muncitor român lovit, mortal, de o mașină, în timp ce lucra pe autostradă.

Românul muncea pe banda de nord, la aproximativ o sută de metri de zona de deservire Sant'Eufemia, când a fost lovit de un Mitsubishi, condusă de un bărbat de 35 de ani din Ravenna.

Serviciile de urgență ale 118 s-au deplasat de urgență, la fața locului, cu o ambulanță medicală dar, în ciuda încercărilor îndelungate de resuscitare, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru muncitorul român rănit, scrie  ravennatoday.it

De asemenea, la fața locului au ajuns și agenții de la poliția rutieră Ravenna pentru instrumentarea cazului.

Un alt caz care a îndurera comunitatea românilor din Italia a avut loc în Martinsicuro unde carabinierii au găsit cadavrul românului Cristian Muntianu,  în vârstă de 47 de ani, sub o grămadă de deșeuri, la subsolul unei clădiri abandonate.

 

Italia. Cristian, găsit decedat, sub o grămadă de deșeuri. Carabinierii au identificat un suspect, vinovat de moartea românului 

 

Carabinierii au găsit un suspect de moartea românului Cristian Muntianu,  în vârstă de 47 de ani, găsit mort pe 27 martie, sub o grămadă de deșeuri, la subsolul unei clădiri abandonate din Martinsicuro.

Acesta este un bărbat italian, fără adăpost, înscris în registrul suspecților de către procurorul Teramo. Acesta, ca și Cristian locuia în clădirea dărăpănată, în care a fost comisă crima.

Din ce a reieșit din cercetările procurorului Andrea De Feis, românul, de 47 de ani, care trăia din cerșetorie, ar fi fost lovit în cap cu o sticlă. Cadavrul a fost ascuns în subsolul clădirii, printre gunoaie. Dovezile adunate de oamenii legii  duc la ideea că acea crimă a a avut loc în mediul persoanelor fără adăpost, scrie rete8.it.

Cadavrul românului, ascuns sub un strat de gunoaie și moloz

 

Cristian a fost găsit mort, după ce a dispărut din Villa Rosa, orașul Martinsicuro.  Cadavrul lui Cristian Muntianu a fost găsit în spatele Eurospin, în interiorul clădirii nelocuite.  Căutările s-au concentrat în acea zonă și au fost găsite pete de sânge uscat în alcovul improvizat pe care românul și-l făcuse în clădirea abandonată din spatele complexului comercial.

Cadavrul bărbatului de 47 de ani fusese ascuns sub un strat de gunoaie și moloz. Cristian obișnuia să cerșească în fața centrului comercial "Il Grillo". Aceiași comercianți îi remarcaseră absența. De obicei, îl vedeau la intrare și îi dădeau ceva de mâncare sau ceva mărunțiș pentru a se descurca. După o absență de două săptămâni, s-a dat alarma.

Procuratura însăși a difuzat o fotografie a lui Muntianu și a făcut o descriere a acestuia. Ultima dată a fost văzut în Alba Adriatica în prima săptămână din martie. 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel