Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE în SPANIA. Român, MORT în accident. Frații lui au venit într-un suflet: „Era imposibil de văzut de pe drum“
WhatsApp
Un român de 36 de ani din Spania a murit într-un accident cu mopedul său. Cadavrul său a fost găsit abia a doua zi dimineață.

Un tânăr de 36 de ani de origine română a murit, seara trecută, pe un drum din O Saviñao, lângă Escairón, când mopedul pe care îl conducea de pe drum a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard. Vehiculul și cadavrul bărbatului au fost găsite abia în această dimineață de un trecător. 

Bărbatul de 36 de ani decedat era român și lucra în industria lemnului, fiind stabilit în O Saviñao de aproximativ cinci ani, une locuia cu o parte din familia sa. Trei dintre frații săi și proprietarul companiei pentru care a lucrat s-au prezentat la locul accidentului imediat ce li s-a spus ce s-a întâmplat, pentru a identifica victima.

Totul indică faptul că accidentul s-a produs când victima venea din Escairon și se îndrepta către locuința sa din O Saviñao, situată la aproximativ doi kilometri de acest oraș. El conducea un moped și într-o curbă situată în pantă, a părăsit partea carosabilă pe partea stângă. În acea secțiune de drum, strada este de fapt un drum fără trotuare și cu o denivelare considerabilă între șosea și terenul din apropiere. Bărbatul a căzut cu mopedul într-un șanț, de unde apoi, probabil, a lovit un gard de piatră care împrejmuia o proprietate din apropiere. În urma accidentului, cadavrul a căzut în groapa, astfel încât era practic imposibil de observat de pe drum.

Trecătorul care a văzut mopedul în această dimineață, la opt jumătate, a notificat imediat serviciul de urgență 112, care la rândul său a trimis la locul accidentului o ambulanță și polițiști ai Gărzii Civile. Personalul medical nu a putut decât să constate decesul. Polițiștii Gărzii Civile au făcut fotografii ale locului, iar cu dovezile culese pe teren vor încerca să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel