Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iată toate locațiile românești din serialul Wednesday de pe Netflix. Castelul Cantacuzino a fost atracția principală
WhatsApp
Sunteți curioși să descoperiți locațiile românești din Wednesday, cel mai nou serial Netflix cu familia Addamas? Primul debut în televiziune al lui Tim Burton a sosit în sfârșit odată cu lansarea filmului Wednesday pe Netflix. 
Foto: Captură video youtube

Serialul, creat de Alfred Gough și Miles Millar, urmărește cariera școlară a lui Wednesday Addams la Academia Nevermore. Fata se confruntă cu orice, de la abilitatea sa psihică până la o monstruoasă serie de crime, și nimic nu ar fi complet fără locațiile românești celebre care dau viață universului în stil gotic.

 

Iată toate locațiile din serialul Netflix

 

Castelul Cantacuzino

 

Situat în Carpați, Castelul Cantacuzino este fundalul pentru multe dintre cadrele exterioare și aeriene ale Nevermore Academy. Scenograful Mark Scruton a avut în vedere pentru Nevermore o vilă gotică din Noua Anglie, inspirată de arhitectura capitalei românești București.

El descrie orașul ca fiind "o aglomerare uriașă și eclectică de arhitectură cu influențe renascentiste și otomane din Transilvania", potrivit unui comunicat de presă.

 

Palatul Monteoru

 

Pentru unele fotografii de interior din Nevermore, producția a ales Palatul Monteoru. Construită în 1874, casa și monumentul istoric pare să găzduiască camera folosită ca birou al directorului Larissa Weems și zona din afara acesteia, care prezintă un mezanin unic cu o balustradă detaliată care dă impresia unei găuri în podea.

Acesta este situat pe Bulevardul Victoriei, una dintre principalele zone din centrul Bucureștiului.

 

Casa Niculescu-Dorobanțu

 

De asemenea, un punct de reper istoric din București, seria pare să prezinte o zonă a clădirii cu o scară fascinantă, un vitraliu, balustrade și coloane înconjurătoare.

 

Studiourile Buftea

 

Întregul oraș Jericho, Lumea pelerinilor, casa șerifului și cvadrantul se află în studiourile Buftea. Inspirat de un oraș tipic din New England, Jericho a fost creat cu un minim de îmbunătățiri CGI. Totul a fost construit, inclusiv turnul bisericii.

 

Conacul Olga Greceanu

 

"Conacul Porților se află în Conacul Olga Greceanu, o casă foarte veche, la țară, în afara Bucureștiului", spune Scruton. "Am făcut lucrări de amploare, inclusiv construirea unui garaj dublu, o nouă intrare și o alee cu porți de fier și demolarea tuturor interioarelor pentru a-i da aspectul potrivit unei case abandonate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel