Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
The Sun: Românii fură crapi și se laudă pe Facebook cu ei înainte de a-i mânca
WhatsApp
The Sun scrie că un grup de români fură crapi din iazuri și se laudă cu peștii pe Facebook. 
The Sun: Românii fură crapi și se laudă pe Facebook cu ei înainte de a-i mânca

Pescarii de la ”Royal Forest of Dean Angling Club” din Gloucestershire susţin că aproximativ 20 de bărbaţi au dat iama în iazurile lor. Ei afirmă că grupul duce crapii acasă pentru a-i mânca, ignorând indicatoarele mari pe care scrie că peştii trebuie aruncaţi înapoi în apă. 

Clubul de pescari estimează că-i costă 2.000 de lire sterline pentru a înlocui crapii pescuiţi ilegal şi a anunţat poliţia în această problemă.

Potrivit declaraţiilor lui Adrian Lane (55 de ani), administratorul iazului clubului, au fost urmăriţi 12 bărbaţi care pescuiau ilegal şi se crede că ei sunt din România şi Polonia. ”Această problemă durează de circa cinci ani, dar devine tot mai gravă. Noi am constatat o cantitate redusă de peşte în iazurile noastre”, a declarat Lane pentru Daily Mail.

”Aceşti români şi polonezi fac schimb de fotografii pe media sociale cu peştii prinşi de ei”, a afirmat el, adăugând că imediat ce a văzut fotografiile postate pe Facebook a anunţat poliţia.

Adrian Lane a mai spus că au fost înfiinţate patrule permanente pentru a proteja lacurile şi că o echipă specială încearcă să-i prindă pe bărbaţii care fură peşte.

Știrea a fost publicată și-n Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel