Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tesla dezvăluie că au fost parcurși în total 35 MILIOANE de kilometri autonomi de la lansarea versiunii beta 2020 Full Self Driving
WhatsApp
Tesla Full Self Driving Beta a parcurs 35 de milioane de mile - colectând o cantitate uriașă de date care îi vor îmbunătăți și mai mult capacitățile - majoritatea acestor mile fiind parcurse în ultimele șapte luni. 
Tesla dezvăluie că au fost parcurși în total 35 MILIOANE de kilometri autonomi de la lansarea versiunii beta 2020 Full Self Driving / Fotografie creată de Craig Adderley, de la Pexels

„Am implementat acum FSD Beta cu capacitatea de conducere pe străzile din oraș la peste 100.000 de proprietari - aceștia sunt foarte mulțumiți de capacitatea sistemului și vom continua să îl îmbunătățim în fiecare săptămână”, a declarat CEO-ul Elon Musk în timpul teleconferinței privind câștigurile Tesla din această săptămână.

„Am parcurs acum peste 35 de milioane de mile cu FSD Beta. Asta înseamnă mai mulți kilometri autonomi decât orice altă companie de care avem cunoștință, cred că probabil mai mult decât - s-ar putea să fie mai mult decât orice - toate celelalte companii la un loc. Deci - și acest kilometraj crește exponențial”. 

 

Pe măsură ce tot mai mulți șoferi folosesc FSD Beta, software-ul se va îmbunătăți exponențial


Waymo de la Alphabet, în schimb, a dezvăluit în august 2021 că vehiculele sale autonome au parcurs 20 de milioane de mile din 2009 - un interval de timp de 12 ani.

Constructorul de automobile electrice a împărtășit, de asemenea, cifre care au arătat că kilometrii cumulați au fost sub 5 milioane din octombrie 2020, când au fost lansate primele teste FSD Beta, până în noiembrie 2021. 

În același mod în care, cu cât mai mulți oameni folosesc Google Search, cu atât mai bine funcționează, pe măsură ce tot mai mulți șoferi folosesc FSD Beta, software-ul se va îmbunătăți exponențial. 

Un blog pentru șoferii canadieni de la Tesla prezice că firma ar putea atinge 100 de milioane de kilometri cumulați până la sfârșitul acestui an.  

Mogulul tehnologic a abordat, de asemenea, preocupările legate de efortul FSD Beta, care au fost ridicate atunci când Andrej Kaparthy a anunțat că părăsește compania săptămâna trecută.

„Ei bine, din moment ce Andrej scria tot codul de unul singur, în mod natural, lucrurile au ajuns la un punct mort”, a glumit Musk. 

„Dar avem o echipă de aproximativ 120 de persoane în grupul nostru de inteligență artificială software care sunt extrem de talentate. Și cred că vom avea - sunt foarte încrezător că vom rezolva problema condusului complet autonom și se pare că tot anul acesta. Se pare că vom converge spre rezolvarea conducerii autonome complete în acest an”.

 

Musk a împărtășit actualizări privind obiectivele de producție ale companiei

 

În timpul teleconferinței privind câștigurile, Musk a împărtășit actualizări privind obiectivele de producție ale companiei, care au fost puse la încercare de haosul din lanțul de aprovizionare legat de Covid. 

'Am atins o etapă importantă de 1.000 de mașini pe săptămână în iunie', a spus el, referindu-se la fabrica firmei din Berlin, Germania. 

'Și ne așteptăm - scuze, Giga Texas-ul nostru să depășească pragul de 1.000 de vehicule pe săptămână, sperăm că în următoarele câteva luni'.

Tesla, care produce în interiorul companiei majoritatea pieselor pentru vehiculele sale, își îndreaptă de asemenea atenția spre accelerarea procesului de producție. 

„Am făcut o mulțime de progrese în procesele de fabricație”, a declarat Musk în cadrul teleconferinței privind rezultatele.

„Așa cum arătăm acum în pachetul pentru acționari, datorită - pieselor turnate mari, facem cele mai mari piese turnate din lume. Am redus numărul de roboți de sudură a caroseriei cu 70% pe unitate de capacitate în Austin și Berlin. 

Așa că asta înseamnă, să spunem, aproximativ un atelier de caroserie care este de aproximativ 3 ori mai mic decât ar fi fost în mod normal. Și ar trebui să spun că este, de asemenea, mai ușoară, mai ieftină și are o rezistență superioară la zgomot și vibrații. Deci, este bun la toate nivelurile. 

Dar această călătorie nu s-a încheiat. Vom aduce un alt nivel de simplitate și îmbunătățiri de fabricație cu Cybertruck și cu viitoarele produse despre care nu suntem încă pregătiți să vorbim acum, dar cred că vor fi foarte interesante de dezvăluit în viitor.”, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel