Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TEROARE în Spania. Un român a INCENDIAT casa unde se ascundea FIICA sa: Copil de 6 ANI, ARSURI SEVERE. Alte 4 persoane rănite grav
WhatsApp
Un român de 50 de ani a incendiat o casă, ca răzbunare pentru că un băiat i-a făcut curte fiicei sale. Agresorul a stropit casa din cartierul valencian Cabanyal cu benzină și i-a dat foc. Cinci persoane erau înăuntru, iar un copil de 6 ani a suferit arsuri grave pe 50% din suprafața corpului. 

Un băiat de 6 ani a suferit arsuri foarte grave pe 50% din suprafața corpului alte patru persoane au fost rănite într-un incendiu declanșat de un român, în Valencia. Evenimentele s-au produs în jurul orei 3.00, miercuri dimineață, la o casă din cartierul Cabanyal din Valencia. Individul care a dat foc casei a fugit cu un scuter, dar a fost arestat o oră mai târziu de o patrulă a Poliției 

Un dezacord între două familii cu privire la relația dintre copiii lor pare să fie motivul atacului piroman. Potrivit primelor informații, o fiică a bărbatului plecase să locuiască împreună cu iubitul ei în această casă, deși tatăl ei nu a aprobat relația. De aici până la un război în toată regula a fost doar un pas. Bărbatul a luat o canistră de combustibil, a împrăștiat substanța pe ușă și împrejurul case, apoi a dat foc. 

Un copil de 6 ani a suferit arsuri grave pe față și pe mâini. Doi polițiști locali l-au dus pe băiat în mașina de patrulare la Spitalul Clinic înainte de sosirea primei ambulanțe.

Românul de 50 ani a fugit cu un scuter, după atac

 

Pe lângă copilul dus la spital, alte patru persoane au avut nevoie de îngrijiri la fața locului. O femeie în vârstă de 48 de ani și un bărbat în vârstă de 53 de ani au suferit arsuri de gradul II și III și ambii au fost transferați la spitalul La Fe. Un alt bărbat de 27 de ani a fost tratat pentru intoxicare cu fum și o vânătaie pe o gleznă, iar un alt tânăr de 26 de ani a fost de asemenea intoxicat cu fum și a suferit o lovitură la umăr, potrivit Las Provincias.

Acțiunea rapidă a pompierilor a împiedicat răniții să sufere arsuri mai grave, după ce au salvat două persoane care cereau ajutor pe un balcon cu scara unui vehicul. Când Poliția Locală l-a ajutat pe băiat și pe altul dintre răniți, minorul era deja dus într-o casă alăturată după ce a fost salvat de rudele sale.

Omul arestat ca presupusul autor al atacului piroman, Ion P., de 50 de ani, de naționalitate română. Martorii l-au văzut pe suspect fugind cu scuterul la câteva momente după ce a început focul la parterul casei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel